Вхід | Реєстрація

Рейтинг найгірших доріг світу – на якому місці Україна

Рейтинг найгірших доріг світу – на якому місці Україна

У рейтингу якості дорожнього покриття в різних країнах світу Україна ввійшла в десятку країн з найгіршими дорогами, а першими стали Об’єднані Арабські Емірати.

Відповідний рейтинг був складений експертами Всесвітнього економічного форуму, які присуджували дорогам бали від 1 до 7, де 7 балів відповідає найвищій якості.

Аналітики оцінили якість доріг в Україні у 2,4 бала.

Згідно з рейтингом, гірше українських доріг лише в Парагваї, Ємені, Гвінеї, Мадагаскарі, Гаїті і Конго. Останнє місце в рейтингу зайняла Мавританія.

На 131-му місці з таким самим показником якості виявився Парагвай. Молдова зайняла 128-е місце (2,5 бала), Угорщина і Польща з показником 4,1 бала зайняли в рейтингу 62-е і 65-е місця відповідно. Словацьким дорогам експерти присудили 4,0 бала (73-е місце), Румунія виявилася на 120-му місці з 2,7 бала.

Найкращими виявилися дороги в Об’єднаних Арабських Еміратах (6,4 бала). У трійку увійшли Сінгапур і Швейцарія (по 6,3 бала).

Наступні у списку з індексом вище 6 виявилися Гонконг, Нідерланди, Японія, Франція Португалія і Австрія.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 червня 2018, 12:48 | Полтавщина | Цікаве
1. Elizaveta / 6 червня 2018, 14:59
"У рейтингу якості дорожнього покриття в різних країнах світу Україна ввійшла в десятку країн з найгіршими дорогами, а першими стали Об’єднані Арабські Емірати". Исходя из текста, ОАЭ - первые в списке худших дорого:DDD
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації