Вхід | Реєстрація

Відкрилася виставка «НафтаГазСервіс-2010»

18-19 лютого у Полтаві проходить VI міжрегіональна виставка-презентація «НафтаГазСервіс». Учасники виставки демонструють сучасні експозиції та формують уявлення відвідувачів про нинішній стан паливно-енергетичного комплексу регіону. Насамперед, виставка корисна самим учасникам та сервісним компаніям, які домовляються між собою про співпрацю і заключають відповідні контракти. За словами заступника голови ОДА, голови оргкомітету виставки Сергія Ясинського, виставковий захід є не тільки оптимальним засобом маркетингу, але й місцем, де спеціалісти в процесі ділового спілкування діляться необхідним досвідом.
За словами Ясинського, в Україні внаслідок недалекоглядної державної політики у сфері розвідки нафтогазоносних надр практично втрачено потенціал геологічної галузі, який область мала на початку століття. Усього за 2009 рік на території області видобуто нафти - 460 тисяч тонн або 16% загального видобутку в Україні; природного газу - 8,3 млрд. м3, що становить 41% в загальному обсязі видобутку в державі; газоконденсату - 560 тис. тонн або 53% видобутого газоконденсату в державі. 60% природного газу припадає на газопромислове управління «Полтавагазвидобування». За останні роки суттєво наростили обсяги видобутку цієї стратегічної для нашої держави продукції і підприємства недержавної форми власності, у першу чергу такі, як «Полтавська газонафтова компанія» та «Нафтогазвидобування». Торік недержавні підприємства отримали 1,6 мільярди м3 газу. В області всього прокладено понад 19400 тис. км газо-нафтотрубопроводів, у тому числі 1800 км магістральних. Нафтогазовий комплекс області налічує понад 50 підприємств, установ і організацій, де працює майже 22 тис. осіб. У роботі комплексу задіяні близько 30 будівельних і сервісних компаній. На сьогодні в експлуатації перебувають понад 700 свердловин на 72 родовищах і площах, розміщених на території 15 районів області.

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 лютого 2010, 12:36 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації