Вхід | Реєстрація

Для підлоги ідеально підходить пробкова дошка

Для підлоги ідеально підходить пробкова дошка

Сучасні люди поділяються на дві категорії: ті, які чекають літо, щоб відпочити, і ті, хто планує протягом трьох місяців добряче попрацювати. Особливо, якщо справа доходить до ремонту в будинку чи квартири. Із теперішньою вартістю більшості будівельних матеріалів, кожен бажає якомога раціональніше витрачати кошти. Тому потрібно добре розумітись в якості матеріалів, їх теплопровідності, екологічності і тому подібне. Особливо ретельно слід обирати підлогове покриття, адже навіть у приказці сказано, що ноги мають бути в теплі. Особисто я в цьому переконався на власному досвіді. А майже ідеальне покриття для підлоги обрав в каталозі Dom Probki.

 

Скупий платить двічі

Рік тому ми з дружиною придбали квартиру. Підлога у всіх кімнатах, крім ванної, була заслана дерев’яними дошками, котрі тримались на лагах. Ремонтна бригада, яка працювала в мене в квартирі, взялася і за реставрацію підлоги. За рекомендацією одного з них, вони повністю зняли дошки і знову перекрутили їх. Простругали стики. А потім, не повідомивши мені, вони положили зверху на дошки ламінат. Буквально через кілька тижнів після того, як ми переїхали жити в квартиру, підлога заскрипіла. А згодом замки на дошках почали розходитись. У результаті кімнатами стало неможливо пересуватись, не створюючи неприємних звуків. Нашого терпіння вистачило майже на півроку. І ми знову замислились над переїздом і новим ремонтом підлоги.

 

Коркове покриття поєднує в собі найкращі якості    

Благо, що чергова група ремонтників виявилась більш далекоглядною. Вони запропонували використати підлогове коркове покриття. Спеціалісти пояснили, що для його виготовлення використовуються унікальні природні матеріали. Таке покриття ідеально підходить для всіх приміщень. І порадили сайт, на якому за вигідною ціною можна замовити ці будівельні матеріали domprobki.com.ua/catalog/podlozhka/probkovaya_podlozhka/.

Спершу ми з дружиною з деякою скептичністю віднеслись до всіх позитивних якостей, які нам озвучили про коркове покриття. Та коли випробували його на практиці, були приємно вражені.

  • По-перше, покриття виготовляється і екологічно чистих матеріалів.
  • По-друге, воно досить міцне і довговічне.
  • По-третє, за такою підлогою дуже просто доглядати.
  • По-четверте, покриття має прекрасні звуко-, теплоізоляційні і навіть антистатичні властивості.
  • По-п’яте, за допомогою спеціальних замків підлога монтується дуже просто. Тому вкладати коркове покриття одне задоволення.

Та головне — така підлога має чудовий вигляд і величезний асортимент декорів. Тому всім знайомим ми з дружиною рекомендуємо придбавати саме таке покриття. І запам’ятайте, що найвигідніші ціни на пробкову дошку в магазині «DomPROBKI».


Автор: Віталій БАБАЄВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 червня 2018, 13:47 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації