Вхід | Реєстрація

Поки не забили гол, не заспокоїлися

Поки не забили гол, не заспокоїлися

У дитсадку «Ромашка» нещодавно відбулися «Веселі старти — 2018».

Учасниками спортивних змагань стали вихованці всіх груп, але головні серед них — випускники «Веселого вулика» і «Вишеньки». Провела захід інструктор з фізичного виховання Вікторія Гармаш.

Спортивне дійство відбувалося на дитячому міністадіоні. Від кожної з груп було по 6 гравців. Спочатку команди привітали одна одну спортивними гаслами. Далі діти розім’ялися в загально розвиваючих вправах з м’ячами. Потім Вікторія Олексіївна оголосила естафетні завдання, у яких дітлахи мали провести м’яч між кеглями; передати швидко м’яч над головами по шерензі; добігти до тунеля і пролізти крізь нього тощо. А між естафетами до веселих стартів долучалися і малята– глядачі з молодшої і середньої груп: малеча збирала невеликі м’ячики в кошики, а середня група «Золота рибка» спритно та весело викладали промінчики з гімнастичних палиць до імпровізованого сонця.

І, нарешті, між старшими групами розпочався очікуваний малятами футбол. Після оголошення початку гри «Веселий вулик» одразу атакував суперників і забив гол. Від цієї несподіванки гравці «Вишеньки» на деякий час розгубилися, не очікуючи такого стрімкого  розвитку подій. Але зволікання тривали тільки кілька хвилин. Вчасно оговтавшись, вони згрупувались, зосередились і пішли в рішучу атаку. Не заспокоїлись, поки не забили гол. Ось що таке спортивний азарт! Таким чином, рахунок зрівнявся на 1:1. У командах завзято змагалися і дівчатка, і хлопчаки. У ході гри на полі вирували пристрасті, як на дорослому чемпіонаті з футболу: уболівальники кричали, гуділи, топали ногами, підбадьорювали гравців вигуками: «Давай, бий!», «Забивай», «Гол! Ура — а — а!». Після голу організатори, бачучи завзятість і готовність малих футболістів до подальшої гри, вирішили зупинити гру на високій ноті, адже повинна перемогти дружба.

Закінчилися «Веселі старти» врученням нагород. Капітанів команд привітала завідувачка «Ромашки» Наталія Куценко. Вона вручила капітану Жені Остренку кубок та диплом Інні Глитенко. А кожний гравець отримав пам’ятну медаль про першу перемогу в футболі.

Спілкуючись з дітлахами, ми почули, що найбільше в спортивному святі їм сподобався футбол. Ще б пак! Хто б сумнівався!


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 червня 2018, 18:53 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації