Вхід | Реєстрація

Від прилавкового магазину до супер-маркету самообслуговування

Від прилавкового магазину до супер-маркету самообслуговування

Упевнений, що більшість підприємців, які займаються реалізацією товарів і продуктів харчування в торговельних точках, зацікавлені, аби їх бізнес розвивався і приносив прибуток. Для цього вони працюють над зовнішнім виглядом свого магазину, створюють комфортні умови для відвідувачів, слідкують за асортиментом товару. Цих принципів у роботі сімейного риболовного магазину дотримується і наша сім’я.

 

Розпочиналося все з вудок і гачків

Із самого дитинства ми з моїм братом надзвичайно полюбляли рибалити. У радіусі 3 кілометрів не було жодної водойми, де б ми не спробували впіймати рибу. Це заняття нас вабило і в літню спеку, і в зимову завірюху, на щуку, на коропа і на сома. Наші знайомі жартували, що першим словом, яке ми сказали, було риба. Ми випробовували всі риболовні знаряддя, які могли дозволити собі придбати. Участь у всіх рибальських конкурсах була справою честі для нас. У один прекрасний момент ми зрозуміли, що зовсім непогано тямимо в рибальстві. І тоді вирішили відкрити власну справу. Магазин отримав назву «Брати рибаки». З моменту відкриття в ньому реалізувались в основному вудки і гачки. Та завдяки нашій популярності серед колег-рибалок, асортимент довелося розширювати. З невеликої торгової точки «Брати рибаки» перетворились на супер-маркет. У магазині пропонували рибальське знаряддя, туристичне обладнання, гумові човни і мотори до них, рибацький одяг, меблі, посуд і супутні товари. Щоб задовольнити потреби кожного клієнта, закупили великий вибір корму для риби. Клієнт міг самостійно відважити ту кількість наживки, скільки вважав за необхідне. Ми також змішували різні компоненти і продавали готову прикормку. Для цього встановили спеціальні ваги, які після зважування миттєво видавали чек.

Майже відразу в нас виникла проблема. Щоправда, не з клієнтами, чи вагами, а з етикеткою, яку використовували для чеків. Вона була настільки не якісною, що написи на ній постійно стирались.

Тоді нам порадили звернутись в інтернет-магазин REEF.ua і придбати якісну термоетикетку для принтера. Дійсно, порада виявилась дуже дієвою. За веб-адресою reef.ua/etiketka-dlya-printera.html ми придбали чудові етикетки для принтера. Тим більше, їх поверхня настільки гладка, що навіть подовжує роботу друкуючої головки принтера.

Новація зі спецвагами надзвичайно сподобалась клієнтам. Їх кількість навіть зросла. Тепер задумуємось про зміну приміщення під магазин. Установимо відразу кілька вагів. А термоетикетку закуплятимемо в інтернет-магазині REEF.ua.


Автор: Віталій БАБАЄВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 червня 2018, 11:09 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації