Вхід | Реєстрація

Конкурс для дітей проводить ДАІ

Упродовж 12 місяців 2009 року на території України в дорожньо-транспортних пригодах загинуло 165 дітей, ще 3507 неповнолітніх отримали травми та каліцтва. Практично кожна третя ДТП за участю дітей трапилася через порушення школярами вимог Правил дорожнього руху.
З метою широкого залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, розповсюдження кращих форм і методів профілактичної роботи серед неповнолітніх, організації змістовного дозвілля дітей, виховання у них культурних та естетичних смаків, привернення громадськості до проблем гарантування безпеки руху неповнолітніх Перший автомобільний телевізійний канал та автомобільний журнал «Автоцентр» оголошують проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка під гаслом «ДАІ майбутнього».
Кобеляцька рота ДПС пропонує всім бажаючим взяти участь в обласному етапі конкурсу, який проводиться з 1 лютого 2010 року до 15 березня 2010 року.
До конкурсу запрошуються діти трьох вікових категорій:
1 категорія: 6–9 років;
2 категорія: 10–13 років;
3 категорія: 14–16 років.
Роботи виконуються довільною технікою (малюнок, живопис, композиція) і мають відображати теми, пов’язані з безпекою поведінки на дорогах, вулицях, у транспорті, а також з уявленням дітей-конкурсантів про Державтоінспекцію майбутнього.
Малюнки (із обов’язковим зазначенням на зворотному боці їх назви, прізвища, повного ім’я та віку автора, місця проживання, назви навчального закладу) прохання направляти до Кобеляцької роти ДПС ДАІ за адресою: вул. Зоріна, 7, село Бутенки, 39213.
Роботи авторів шкіл району будуть передані до сектору зв’язків з громадськістю УДАІ ГУМВС України в Полтавській області.
Роботи, на яких не вказано відомостей про автора, до розгляду журі не будуть прийматися.
Термін прийому конкурсних робіт до 12.00 години 01.03.2010 року.
Критерії оцінки робіт:
актуальність та повнота розкриття теми;
рівень володіння технікою виконання;
творчий підхід у висвітленні теми (копіювання не допускається).
Учасники, які посядуть у конкурсі перше, друге, третє призові місця в трьох вікових категоріях, отримають цінні призи.
Додатково передбачаються заохочувальні подарунки та сувеніри від організаторів.
Церемонія нагородження переможців обласного етапу конкурсу малюнка та виставка конкурсних робіт відбудеться в березні 2010 року.
Головна церемонія нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу малюнка та виставка конкурсних робіт відбудеться в квітні 2010 року.

Автор: Вадим ЧУМАК, командир Кобеляцької роти ДПС майор міліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 лютого 2010, 11:22 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації