Вхід | Реєстрація

Для жителів Бутенківської ОТГ відкрили Центр безпеки

Для жителів Бутенківської ОТГ відкрили Центр безпеки

Сьогодні, 21 червня в Бутенківській об’єднаній територіальній громаді відбулася чергова важлива подія. У селі Бутенки відкрили Центр безпеки громадян. До його складу входитимуть комунальні підприємства "Місцева пожежна охорона", "Бутенківське" та поліцейська станція. Центр безпеки знаходиться поряд із автодорогою Н-31, у будівлі, де раніше працювала державна патрульна служба.

У Центрі працюватиме пожежна команда в складі 10 чоловік. Виконуючим обов’язки начальника рятувальників призначений місцевий житель Юрій Пилипенко. Чоловік має спеціальну підготовку, оскільки проходив службу в пожежних військах. Утримуватиметься пожежна команда за кошти сільського бюджету. Та керівництво громади планує укласти договори про співфінансування з підприємствами, які працюють на території ОТГ, та сусідніми сільськими радами. Також свій кабінет матиме дільничний поліції Олександр Логвиненко, який призначений обслуговувати територію громаду. На території Центру розміщуватиметься і комунальне господарство "Бутенківське", що займається благоустроєм населених пунктів. 

Рятувальна команда їздитиме на пожежному автомобілі на базі ЗІЛ-130. Його підприємству надало в оренду Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій. Раніше цим спецавтомобілем користувались кобеляцькі рятувальники. Після передачі в оренду сільська рада провела капремонт транспортного засобу. 

Під час урочистой з нагоди відкриття Центру представники сільськогосподарських підприємств, які працюють на території Бутенок, подарували комунальному господарству трактор Т-150 та екскаватор. Їх комунальники використовуватимуть для відгортання взимку снігу та для ліквідації поривів у водомережі.       


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 червня 2018, 13:57 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації