Вхід | Реєстрація

Чотири «золота» і одна «бронза»

Чотири «золота» і одна «бронза»

Такий високий результат на обласних змаганнях показали новосанжарські пауерліфтери.

16 червня в Полтаві, на базі технічного університету, проходив чемпіонат Полтавської області з класичного пауерліфтингу.

У цьому силовому триборстві спортсмен має підіймати штангу. До змагальних дисциплін входять три вправи: присідання зі штангою на плечах, жим штанги, лежачи на горизонтальній лаві, і тяга штанги. Кваліфікація спортсмена визначається за сумою трьох результатів.

Команда з Нових Санжар змогла продемонструвати уміння, які вихованці дитячо-юнацької спортивної школи здобули протягом навчального року.

Першою на змаганнях у категорії 57 кілограмів виступила Поліна Колодочка. Вона присіла зі штангою 82,5 кілограма, вижала 45 кілограмів і в тязі підняла вагу 115 кілограмів. Поліна впевнено здобула перемогу, а разом з нею і золоту медаль чемпіонату.

Наступним виступив Михайло Сагань, категорія до 49 кілограмів. Його результат — присідання (85), жим лежачи (55) і станова тяга (120). Знову лідером у цій вазі стає новосанжарець.

Третім боротись за призове місце пішов Денис Пасько. Його категорія — до 59 кілограмів. Юнак присів із вагою 90 кілограмів, вижав 60 кілограмів, потяг 125. Такий результат допоміг Денису завоювати бронзову нагороду і посісти третє місце на п’єдесталі слави.

У категорії до 66 кілограмів виступав Руслан Стрюк. Спортсмен присів зі штангою вагою 132,5 кілограма, вижав 80 кілограмів і підняв 180 кілограмів. Останню вправу він виконав із розривом понад 30 кілограмів від найближчого суперника. Завдяки цьому, Руслан вийшов на перше місце й отримав золоту медаль чемпіонату.

Сергій Яремко перейшов у важчу категорію, до 74 кілограмів, маючи запас ваги (особиста вага 70 кілограмів). Присів — 195, пожав — 100 і підняв у тязі штангу — 210. З таким результатом Сергій піднявся на першу сходинку змагань, здобув золото і став четвертим переможцем у команді.

Як підсумок, маємо чотири перших місця і одне третє. Досить непогано закриваємо навчальний рік. Та на цьому тренування не завершуємо, оскільки попереду підготовка до чемпіонату України. Вітаємо команду пауерліфтерів з перемогою!


Автор: Юрій Стрюк, директор Новосанжарської ДЮСШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 червня 2018, 10:18 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації