Вхід | Реєстрація

Микола Старченко виграє кубок Джалого

5 лютого у Новосанжарському шаховому клубі пройшов розіграш міжрайонного шахового кубку, присвяченого пам’яті відомого в районі ентузіаста спорту Івана Джалого. Шанувальникам спорту зайве нагадувати, що шаховий клуб зараз носить ім’я Івана Олексійовича. І саме в приміщенні цього клубу вчетверте зібралися шахісти з кількох районів області, аби пошанувати пам’ять великого любителя найбільш інтелектуальної гри та визначити кращого шахіста.
Як і щороку, на турнір завітали багато гостей. Відкрив урочисту частину заступник голови РДА Андрій Любко. Продовжив вітальний виступ директор Новосанжарського НВК Микола Решетило. Кілька теплих слів сказав голова обласної федерації шахів Григорій Щербов. Після цього до присутніх шахістів та гостей турніру звернулася дружина Івана Олексійовича — Світлана Джала. Побажали успіху учасникам головний суддя змагань Володимир Литвиненко та інструктор з шахів Віталій Баранович. Після закінчення урочистої частини учасники засіли за шахівниці, а Світлана Джала та її син Віталій від колег по роботі, друзів та рідних поклали квіти до могили Івана Олексійовича.
Турнір проходив за швейцарською системою, а першість розігрували 18 учасників з Новосанжарського, Кобеляцького, Решетилівського районів та міста Лубни.
У напруженій інтелектуальній боротьбі перше місце зайняв новосанжарець Микола Старченко, другим став Віталій Бажан з Решетилівки, третім — Гарік Гаспарян з Нехворощі. Переможець та призери були нагороджені грамотами та медалями райради ФСТ «Колос». Окремий подарунок — книгу з шахового мистецтва — Світлана Джала вручила наймолодшому учаснику турніру — Торгому Давтяну.

Автор: Володимир Паршевлюк, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 лютого 2010, 11:30 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації