Вхід | Реєстрація

Депутати звернулись за поясненнями до поліції, прокуратури і СБУ

Депутати звернулись за поясненнями до поліції, прокуратури і СБУ

На сесії Кобеляцької райради частина депутатів виступили з пропозицією запросити на чергове зібрання представників правоохоронних органів, аби ті надали роз’яснення щодо нерозкритих кримінальних справ та обшуків.

У середу відбулась 23 сесія Кобеляцької районної ради. До повістки денної депутат Микола Антонов від імені фракції «Демократичні сили» запропонував включити звернення до поліції, прокуратури і СБУ. Він нагадав, що правоохоронці так і не надали пояснень з приводу кількох гучних кримінальних справ, земельних і економічних злочинів, що сталися в районі. Також депутата цікавило, з якою метою поліція проводила обшук у місцевого волонтера Світлани Сергійко. Районні обранці підтримали своїх колег щодо звернення.

Під час засідання депутати внесли зміни до ряду програм, надали дозвіл на встановлення меморіальної дошки Сергію Месечі на фасаді Білицької школи №1, проголосували за створення комунальної установи «Кобеляцький інклюзивно-ресурсний центр», припинили діяльність Дрижиногреблянської школи І ступеня, у зв’язку з відсутністю учнів, затвердили акт передачі закладів культури із спільної власності району в комунальну власність Бутенківської об’єднаної територіальної громади. Крім того, підтримали ініціативу Президента щодо надання патріархом Варфоломієм Томосу про автокефалію православної церкви в Україні.
У черговий раз депутати не затвердили список присяжних Кобеляцького районного суду.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 червня 2018, 18:21 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації