Вхід | Реєстрація

У Канавах активно залучають кошти з обласного бюджету

У Канавах активно залучають кошти з обласного бюджету

У минулому році Канавська сільська рада зуміла залучити майже півмільйона гривень з обласного бюджету для встановлення в селі майданчика для гри в міні-футбол. Зараз у Канавах працюють над двома новими проектами спільного фінансування різних інфраструктурних проектів. Гроші знову мають надійти з обласного бюджету.

Сільський голова Сергій Гнатенко пояснює:

— У нас відносно невеликий бюджет. Автозаправних станцій на території сільради немає, із землі ми теж надприбутків не отримуємо. І навіть за умови перевиконання бюджету в розрізі надходжень, а це на сьогоднішній день — 140 відсотків від плану, грошей на все, що хотілося б втілити в життя, не вистачає. Саме тому ми активно працюємо над залученням коштів із бюджетів інших рівнів. І це нам вдається.

У поточному році в Канавах реалізовують два спільних проекти. Перший з них, із встановлення відеокамер спостереження, має назву «Безпечне село». Спочатку на встановлення семи камер відеоспостереження планували витратити 94 тисячі гривень. Але згодом було прийняте рішення встановити 9 відеокамер. Відповідно вартість проекту зросла до 130 тисяч. Майже половина з них надійдуть із бюджету Полтавської обласної ради.

Інший проект, що спільно фінансуватимуть сільська і обласна рада, передбачає встановлення електричного опалення в сільському будинку культури. Його загальна вартість — 240 тисяч, сто із яких надійшли з бюджету області.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 червня 2018, 11:18 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації