Вхід | Реєстрація

Вихідними у Полтаві реконструюватимуть Полтавську битву

Вихідними у Полтаві реконструюватимуть Полтавську битву

До роковин Полтавської битви у музеї під Полтавою відбудеться історична реконструкція битви, а також презентація манекена шведського воїна.

29 червня об 11-й годині у музеї Полтавської битви кожен відвідувач зможе стати учасником презентації манекена шведського воїна в експозиції музею, переглянути мультимедійну презентацію «Історичні реконструкції Полтавської битви», за допомогою відеозв’язку зв’язатися з експертом з питань історичних реконструкцій – одеситом Сергієм Шаменковим. На відвідувачів із дітьми середнього шкільного віку чекає новинка – програма «Сімейний вихідний у музеї».

Від Полтавського міського будинку культури о 10.30 відправлятиметься безкоштовний автобус.

Полтавська битва — визначна баталія під час Великої Північної війни між арміями Карла XII та Петра I. Відбулася 27 червня 1709 року поблизу Полтави.


Автор: www.tourist.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 червня 2018, 15:22 | Полтава | Культура та освіта
1. Beri Mor / 27 червня 2018, 16:43
Уявляю,що це буде за реконструкція,в світлі останніх подій в Україні.Впевнений,що Карл переможе однозначно,погонить Петра аж до Переволочної і там розгромить.Ну а Мазепу зі зрадника воздвигнуть в герої,як Бандеру.Так що можна й не дивитися.Бо якщо покажуть правду,прийдуть «патріоти» в балаклавах і насиплять всім пи.зди.
2. Neznayko / 27 червня 2018, 20:44
А ось і не вгадав, шановний Беріморе, всіх переможе саме свідомий гетьман Мазепа і звільнить суто українські землі від Уралу до Кольского півострова!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації