Вхід | Реєстрація

Клієнтів ломбарду «Золота скриня» кредитують лише на вигідних умовах

Клієнтів ломбарду «Золота скриня» кредитують лише на вигідних умовах

Іноді в житті виникають непередбачені ситуації, коли конче необхідно отримати грошову позику на різні потреби. Хоча банки і пропонують різні кредити, але відсоткові ставки в цих фінансових установах досить високі. І в результаті позичальник крім отриманих коштів повертає чималу суму, яка наросла з відсотків. Та є значно прийнятніший варіант позики. Це — ломбард "Золота скриня".

У чому ж полягає особливість отримання коштів у цій спеціалізованій кредитній установі?

По-перше, відділення ломбардів "Золота скриня" працюють у 14 регіонах країни та столиці. Завдяки постійному попиту у клієнтів, компанія регулярно поповнюється новими відділеннями. Ломбард пропонує найвигідніші умови кредитування. Головний принцип роботи "Золотої скрині" — покращення умов кредитування та розширення спектру послуг. Компанія постійно працює над удосконаленням якості обслуговування клієнтів та врахуванням їх інтересів.

У "Золотій скрині" до кожного клієнта застосовується індивідуальний підхід, прозорі умови отримання кредиту та повна конфіденційність. Майно клієнтів надійно охороняється. В компанії працюють професіонали своєї справи.

Для того, щоб дізнатись, чи працює у вашому місті ломбард "Золота скриня", необхідно зайти на офіційний сайт компанії zslombard.com.ua. І обрати в меню перелік відділень з адресами. Наприклад, https://zslombard.com.ua/adresi-viddilen/ternopol.

У ломбарді "Золота скриня" ви можете отримати кредит під заставу золота, ювелірних виробів і різної техніки. Кожний золотий, срібний чи платиновий виріб проходять оцінку. На оціночну вартість впливають вага, проба метала, його зовнішній стан, термін кредитування (від 1 до 35 днів) та кредитна історія клієнта. Клієнт має можливість самостійно оцінити приблизну вартість коштовного виробу, скориставшись на офіційному сайті кредитним калькулятором.   

Для того, щоб отримати кредит під заставу техніки, необхідно мати предмет застави і документ, підтверджуючий особу. У "Золотій скрині" клієнтам пропонується кредит до 70 відсотків від ринкової вартості товару. При цьому відсоткова ставка становить лише 0,75 відсотка в день. Кредитні кошти можна отримати за кілька хвилин. Ломбард надає унікальну можливість для своїх клієнтів. Вони можуть залишити заявку і менеджер розрахує попередню вартість застави. Клієнти можуть здати під заставу будь-яку техніку і електроніку.

Отож, якщо вам потрібна позика, звертайтесь за кредитом у ломбард "Золота скриня".

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 липня 2018, 15:10 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації