Вхід | Реєстрація

«Лексус» зіткнувся з «дев’яткою»

«Лексус» зіткнувся з «дев’яткою»
Нібито сама природа примушує власників транспортних засобів дотримуватись правил дорожнього руху. Сніг і ожеледь на дорогах волають: «Не перевищуй швидкість, не обганяй — це небезпечно». Але не всі звертають увагу ні на знаки, ні на природні явища. А в результаті гинуть люди.
Дорожньо-транспортна пригода із летальним наслідком сталася 16 лютого практично на в’їзді в місто Кобеляки. Близько 10‑ї години ранку по трасі Дніпропетровськ-Решетилівка в бік Бутенок рухався «джип» «Лексус» під керуванням громадянина Д., жителя Дніпропетровської області. Водій, не врахувавши дорожньої обстановки, виїхав на смугу зустрічного руху. На свою біду, в той момент в напрямку Кобеляк їхав автомобіль «ВАЗ-2109». Сталося зіткнення, в результаті якого були сильно пошкоджені обидва транспортних засоби. Але то не було б бідою. На жаль, в результаті ДТП отримала тяжкі травми і померла пасажирка «дев’ятки». Жінка перебувала на задньому сидінні машини, за водієм. Це вважається найбільш безпечним місцем в автомобілі. Але ця аварія стала тим випадком, який спростовує правило.
У зв’язку із цим ДТП, командир взводу кобеляцької роти ДПС Олександр Пасько через ЗМІ вчергове звернувся до учасників дорожнього руху. Він зазначив: «Шановні земляки! Статистика свідчить, що причиною переважної більшості ДТП є не погодні умови, не стан дороги чи транспортного засобу. Головна причина — це людський фактор, порушення водіями правил дорожнього руху. Тому, шановні водії, будьте обережними і уважними, не перевищуйте швидкість, не здійснюйте небезпечних обгонів. І тоді рух буде безпечним для вас і для оточуючих».


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 лютого 2010, 12:41 | Кобеляки | Надзвичайне
1. сашко / 19 лютого 2010, 15:02
ага ці морди на лексусах так ганяють що капець. Як начебто вони королі доріг.
2. Олег / 22 лютого 2010, 23:02
Так вони і є королі доріг! )))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації