Вхід | Реєстрація

Немудрий і Новописьменний — перші, Чернявський — третій

Немудрий і Новописьменний — перші, Чернявський — третій

Таких результатів досягли вихідці з Кобеляцького району на чергових змаганнях з пауерліфтингу (присідання зі штангою на плечах, жим лежачи і тяга).

На початку року в третьому номері тижневика була надрукована стаття про обласний чемпіонат із силових видів спорту, який проходив у Диканці (№3 від 18.01.2018). На зимових змаганнях виступали двоє кобелячан: Володимир Славянський і Анатолій Немудрий. Славянський змагався в класичному жимі лежачи, категорія до 93 кілограмів. Із результатом 167,5 кілограма Володимир став другим, виконавши норматив кандидата в майстри спорту. Анатолій Немудрий виступав серед пауерліфтерів у категорії до 120 кілограмів. Його загальний результат 882,5 кілограма став найвищим. Анатолій присів з вагою 330 кілограмів, вижав 250‑кілограмову штангу і потягнув 302,5 кілограма. Паралельно спортсмен підтвердив норматив майстра спорту.

Літній Чемпіонат Полтавщини з класичного пауерліфтингу проводився в Полтавському національному технічному університеті. У ньому взяли участь більше 80 силачів. Серед них троє спортсменів є вихідцями з Кобеляцького району: Юрій Чернявський, Анатолій Немудрий та Анатолій Новописьменний. Хоча обидва Анатолії представляли обласний центр, оскільки там навчаються і тренуються.

Представник кобеляцької команди «Ветеран» і найстарший учасник чемпіонату Юрій Чернявський змагався у ваговій категорії до 93 кілограмів. Юрій виконав присідання зі штангою вагою 230 кілограмів, жим штанги — 160 кілограмів, тягу штанги — 262,5 кілограма. Загальний результат ветерана — 652,5 кілограма і третє місце чемпіонату.

У цій же ваговій категорії свою силу продемонстрував Анатолій Новописьменний. 21‑річний атлет із Лебединого присів зі штангою 313 кілограмів, вижав  192,5 кілограма, потягнув 325 кілограмів. Усього — 830,5 кілограма. Таку загальну вагу не зумів підняти ніхто в цій категорії. Отож, Анатолій завоював перше місце.

Кобелячанин Анатолій Немудрий у категорії до 120 кілограмів виконав присід з вагою 271 кілограм, жим штанги — 200 кілограмів та станову тягу — 311 кілограмів. Із результатом 782 кілограми Немудрий став першим.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 липня 2018, 10:43 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації