Вхід | Реєстрація

Чоловік жорстоко побив трирічну дитину

Чоловік жорстоко побив трирічну дитину

З 25 червня по 2 липня до чергової частини Новосанжарського відділення поліції надійшло 128 заяв і повідомлень, які зареєстровані в журналі єдиного обліку. 15 повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань.

 

Тримайте руки в кишенях

26 червня у відділення поліції надійшло повідомлення від жителя Нових Санжар, який заявив, що вночі з кишені його шорт правопорушники викрали гаманець, де знаходились 6000 гривень, посвідчення водія та ІD-картка. Вирішується питання про внесення злочину до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією, передбаченою частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України, «Крадіжка» — карається штрафом до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або позбавленням волі на строк до 3 років».

1 липня до правоохоронців зателефонував карлівчанин, який відпочивав на березі річки в селі Дубина. Як розповів чоловік, 30 червня, близько 22:00, невстановлена особа викрала в нього мобільний телефон «Ксіаомі» РЕД 5 А золотистого кольору та 6240 гривень. Вирішується питання про внесення злочину до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією, передбаченою частиною 1 статті 185 ККУ.

 

Викрав моторолер — отримав 5 років

28 червня до новосанжарських поліцейських звернулась мешканка села Дубина. Зі слів потерпілої, протягом останніх п’яти днів невідомі особи зірвали навісний замок з її будинку і винесли звідти пральну машину «Індезіт». Нанесені збитки жінка оцінила в 7000 гривень. Вирішується питання про внесення злочину до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією, передбаченою частиною 3 статті 185 ККУ, «Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому» — карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років».

30 червня на номер 102 зателефонувала жителька села Великі Солонці, яка розповіла, що вночі з 23:00 до 6:00 зловмисник зірвав на її сараї замок і викрав моторолер «Сузукі Летс» сірого кольору, без реєстрації. За цим фактом проводиться перевірка. Вирішується питання про внесення злочину до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією, передбаченою частиною 2 статті 289 ККУ, «Незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене за попередньою змовою групою осіб або повторно, або поєднане з насильством, що не є небезпечним для життя або здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинене з проникненням у приміщення чи інше сховище, або якщо воно завдало значної матеріальної шкоди потерпілому» — караються позбавленням волі на строк від 5 до 10 років».

Наступного дня у відділення поліції телефонувала мешканка Нових Санжар. У неї днем раніше, з 15:00 до 20:00, біля під’їзду будинку, де проживає жінка, викрали моторолер «Сузукі Сепія» синього кольору, зареєстрований. Поліція розшукує транспортний засіб. Вирішується питання про внесення злочину до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією, передбаченою частиною 1 статті 289 ККУ, «Незаконне заволодіння транспортним засобом з будь-якою метою» — карається штрафом від 1000 до 1200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від 3 до 5 років».

 

Хлопчик потрапив у лікарню з переломом і гематомами

28 червня у Новосанжарське ВП зателефонувала чергова медсестра районної лікарні. Медик розповіла, що для отримання допомоги «швидка» доставила трирічного жителя селища. У малюка виявили тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, множинні гематоми обличчя, закритий перелом променевої кістки лівої руки. При виїзді на місце події правоохоронці встановили, що мати постраждалої дитини посварилась зі своїм співмешканцем, раніше судимим, який і наніс травми хлопчику.

Дитину направили до Полтавської міської клінічної лікарні.

Подія внесена за попередньою кваліфікаційною ознакою, передбаченою частиною 1 статті 122 ККУ, «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, що спричинило тривалий розлад здоров’я або значну стійку втрату працездатності менш як на одну третину» — карається виправними роботами на строк до 2 років або обмеженням волі на строк до 3 років, або позбавленням волі на строк до 3 років.


Автор: За матеріалами Новосанжарського відділення поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 липня 2018, 16:38 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації