Вхід | Реєстрація

ФОТО- «Браво» рулить!

ФОТО- «Браво» рулить!
10 лютого в приміщенні Новосанжарського будинку дитячої та юнацької творчості відбулися фінальні ігри першості шкіл району з КВК.
Право поборотися за звання найвеселіших та найкмітливіших здобули команди «Браво» (Новосанжарський НВК), «Калейдоскоп» (Мала Перещепина) та «Шанс» (Руденківка).
Першим конкурсом, як і в справжньому КВК, за традицією було «привітання». В ньому команди демонстрували глядачам свої вокальні, артистичні та хореографічні здібності. І, звичайно ж, пробували жартувати. Виходило у всіх по-різному. Але найбільше оплесків у першому конкурсі зібрало, все ж таки, «Браво». Тут варто зазначити, що команда грала фактично на своїй території, а тому користувалася повною і постійною підтримкою більшої частини залу. Але, звісно, і жарти в команди були на рівні. Чого вартий тільки один з багатьох:
— Туалетний папір «Джилет» — точно повторює контури твого тіла!
В наступному конкурсі — «розминці» — команди намагалися швидко знаходити смішні відповіді на смішні запитання. На думку суддів, це виходило краще у тих таки гравців команди «Браво». Найбільший бал отримав і капітан команди — Стас Тищенко — у персональному, капітанському конкурсі. Він своїм гумором та невимушеністю переважив таланти свого руденківського опонента та малоперещепинської суперниці.
Тож, перед «домашнім завданням» переможець вже був де-факто відомий і суддям, і глядачам. Але, команди не розслабились і наостанок добре розважили присутніх у залі. «Браво» вдало пародіювало програму «Світське життя з Катериною Осадчею», «Калейдоскоп» ставив жартівливі сценки, а «Шанс» згадував шкільну програму з української:
— Та всі наші дівчата переконанні, що після давального відмінку одразу йде родовий!
Насміявшись, компетентне журі проставило оцінки і оголосило результати. Прогнозовано, переможцем таки стало новосанжарське «Браво», друге місце дісталося «Калейдоскопу», «Шанс» виявився третім.
Голова журі — начальник відділу освіти Микола Таран — зазначив, що цьогорічний конкурс суддям сподобався і подякував всім учасникам за виступи. Після цього представники команд отримали з рук Миколи Григоровича солодкі призи. До речі, спонсорами цьогорічного конкурсу КВК були ПП Дмитро Шовкопляс, начальник Новосанжарського УЕГГ Григорій Перерва та заступник голови Новосанжарської РДА Андрій Любко.

P. S. А вже 19 лютого у Новосанжарському НВК відбудуться обласні зональні змагання КВК, в яких «Браво» захищатиме честь усього району.

Автор: Володимир Паршевлюк, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації