Вхід | Реєстрація

Жуки і Підгора матимуть свої генплани

Жуки і Підгора матимуть свої генплани

Як відомо, на всій території Кобеляцького району на сьогоднішній день існує єдиний населений пункт, що має генеральний план. А без цього документа зараз стає фактично неможливим проведення будівельних робіт та втілення в життя серйозних інфраструктурних проектів. Генплан нині є лише в Біликах. У свій час місцеві депутати виділили кошти і за рахунок селищного бюджету замовили виготовлення цього документа.
Та схоже, що найближчим часом генплани територій з’являться ще у двох сільських радах. Мова йде про Підгору та Жуки.

Про це редакції розповів жуківський сільський голова Олег Охріменко. Він повідомив, що для отримання заповітного документа залишилося владнати незначні формальності. За генеральний план сільська рада заплатила 140 тисяч гривень. Як повідомив сільський голова, аналогічний документ замовили і в Підгорянській сільській раді.

Також Охріменко поділився іншою приємною новиною. На початку липня в Жуках був установлений дитячий ігровий майданчик. Цей об’єкт обійшовся сільському бюджету в 60 тисяч гривень.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 липня 2018, 10:11 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації