Вхід | Реєстрація

Новосанжарці відвезли землякам гуманітарку

Новосанжарці відвезли землякам гуманітарку

Наприкінці червня жителі Новосанжарського району відвезли гостинці для військових, які проходять службу в зоні проведення Операції об’єднаних сил.

Про деталі поїздки тижневику розповів Олександр Чубаров, голова окремого підрозділу обласної координаційної ради спілок ветеранів АТО:

— Головна мета поїздки — підтримати земляків, які захищають кордони нашої держави. Тим більше, що я також проходив службу в 130‑му окремому розвідувальному батальйоні, і знаю, як приємно побачити знайомі обличчя. Разом зі мною погодились поїхати Владислав Панченко, Петро Охтирський та Олег Мацько. Автомобіль для поїздки надав Олег, який був і нашим водієм.

За фінансовою допомогою для поїздки новосанжарці звернулись у селищну раду та райдержадміністрацію. Голова селищної ради Інна Коба придбала для військових різні гостинці та заправила автомобіль. За домовленістю голови РДА Сергія Бульбахи, новосанжарці повезли на Схід два акумулятори.

Разом із собою новосанжарці забрали Олександра Клименка, котрий повертався з відпустки у Волноваху. Тому першою зупинкою волонтерів був саме цей населений пункт.

— Роздали військовим гостинці. Олег Мацько допоміг їм полагодити вантажівку УРАЛ, — говорить Чубаров. — І далі відправились за Маріуполь, де проходить службу новосанжарець Геннадій Капронінко, котрий командує ротою зв’язку морської піхоти. Піхотинцям теж знадобились знання Мацька з ремонту транспортних засобів.

Відремонтувавши автомобіль, новосанжарці вирушили додому. Олександр Чубаров подякував усім, хто допоміг організувати цю поїздку, і сказав, що планують знову відвідати військових, оскільки вони потребують допомоги спеціалістів у ремонтні техніки.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 липня 2018, 12:18 | Нові Cанжари | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації