Вхід | Реєстрація

Полтавці долучились до флешмобу у Facebook проти FIFA

Полтавці долучились до флешмобу у Facebook проти FIFA

Українці користувачі Facebook почали масовий флешмоб проти FIFA: вони заходять на сторінку Федерації і виставляють їй в рейтингу одиницю. Оцінка супроводжується написами «Слава Україні», «Glory to Ukraine» або критикою FIFA.

Як пише зазначає AIN.UA, кожну хвилину додаються десятки оцінок, за годину їх з’явилося близько двох тисяч. Українці активно закликають своїх співвітчизником заходити в Facebook і ставити негативну оцінку FIFA, підтримуючи тим самим флешмоб.

Причиною флешмобу стала реакція FIFA на ролик захисник збірної Хорватії Домагой Віда і члена делегації збірної Хорватії Огнена Вукоєвича. Вони після матчу з Росією на Чемпіонаті світу 2018 (в якому перемогли) заявили, що це перемога для України (обидва грали за київське «Динамо») і сказали «Слава Україні». Після цього FIFA розглядало можливість усунути Віда на дві гри, але не зробили цього, а Вукоєвича оштрафували на 15 000 франків (близько 400 000 гривен).

Полтавці також долучились до акції. Серед тих хто поставив низьку оцінку сторінці FIFA голова Полтавської обласної ради – Олександр Біленький, заступник голови обласної ради – Анатолій Ханко, депутат Полтавської міської ради – Вадим Ямщиков та багато інших полтавців.

 



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації