Вхід | Реєстрація

Полтавців запрошують долучитися до акції «Відкрий дитині світ читання!»

Полтавців запрошують долучитися до акції «Відкрий дитині світ читання!»

ПАТ «Укрпошта» запрошує Вас долучитися до акції з доброчинної передплати «Відкрий дитині світ читання!», яка розпочалася з 31 травня 2018 року.

Завдяки цій акції ми прагнемо привернути увагу широкого кола громадськості, владних органів та підприємницького середовища до найбільш соціально незахищених категорій дітей – вихованців закладів для дітей-сиріт та тих, що позбавлені батьківського піклування, щоб діти в цих закладах мали змогу читати сучасні українські видання, споживати актуальну й цікаву для них інформацію, розфарбовувати розмальовки, розв’язувати логічні задачі та вивчати багато нового й цікавого.

З цією метою ПАТ «Укрпошта» випустило спеціальний Каталог з переліком газет і журналів дитячої та молодіжної тематики, а також переліком дитячих закладів, на адреси яких пропонується оформити передплату цих видань (далі – Каталог).

У перебігу акції, кожен її учасник матиме змогу на свій розсуд передплатити одне чи кілька вітчизняних видань з Каталогу для будь-якого закладу на всій території України.

Акція триватиме  до 31.12.2018 року.

Для участі у акції Вам необхідно:

  • завітати до найближчого відділення Укрпошти;
  • ознайомитися із Каталогом;
  • обрати із Каталогу будь-які дитячі видання та соціальний дитячий заклад, на адресу якого бажаєте здійснити передплату;
  • заповнити бланк передплатита сплатити вартість послуги.

Або:

  • ознайомитися із Каталогом на сайті ПАТ «Укрпошта» www.ukrposhta.ua  у розділі «Передплатити» – «Для передплатників»,
  • обрати будь-які дитячі видання із Каталогу та дитячий заклад, на адресу якого бажаєте оформити передплату;
  • здійсни оформлення передплати онлайн, скориставшись сервісом «Онлайн передплата» .

Пропонуємо Вам долучитися до акції з доброчинної передплати «Відкрий дитині світ читання!»  та передплатити хоча б одне дитяче видання для будь-якого закладу по Україні, обраного із Каталогу!

Не лишайтеся осторонь проблем дітей-сиріт та тих, що позбавлені батьківського піклування, адже їм набагато складніше жити в суспільстві, почуватися повноцінними його членами, на відміну від дітей, що мають родини. Передплачені Вами газета чи журнал для цих діток – реальна допомога, що забезпечить їм можливість пізнавати світ з друкованими виданнями!

Ваша небайдужість – щаслива посмішка дитини!


Автор: З повагою, директор Полтавської філії ПАТ «Укрпошта»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 липня 2018, 13:08 | Полтавщина | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації