Вхід | Реєстрація

Наші спортсмени найкраще перетягували канат

Наші спортсмени найкраще перетягували канат

Минулого тижня в Кобеляках, на міському пляжі Золотий, проводилась обласна спартакіада серед працівників фізкультурно-спортивного товариства «Колос».

Загалом в спартакіаді взяли участь представники з Кобеляцького, Гадяцького, Глобинського, Диканського, Зіньківського, Карлівського, Козельщинського, Кременчуцького, Машівського, Новосанжарського, Полтавського, Решетилівського, Семенівського, Хорольського районів та обласного відділення.

До програми змагань були включені такі види: шашки, шахи, нарди, пляжний волейбол, пляжний футбол, настільний теніс та перетягування канату.

За підсумками змагань, призові місця розподілися таким чином.

Шашки: Самсон Арушунян (1 місце) — Зіньківський район, Валентин Ульянко (2 місце) — Полтавський район, Юрій Колісник (3 місце) — Кременчуцький район.

Шахи: Валерій Кукушкін (1 місце) — голова Карлівського місцевого осередку, Олександр Паук (2 місце) — Зіньківський район, Андрій Горячковський (3 місце) — голова Кременчуцького місцевого осередку.

Нарди: Віталій Зінченко (1 місце) — директор ДЮСШ «Колос», Євгенія Цилюрик (2 місце) — Кременчуцький район, Самсон Арушунян (3 місце) — Зіньківський район.

Пляжний волейбол (6 команд): Кобеляцький район (1 місце), Козельщина-1 (2 місце), Козельщина-2 (3 місце).

Настільний теніс: Кременчуцький район (1 місце), Кобеляцький (2 місце), Козельщинський (3 місце).

Пляжний футбол (5 команд): Зіньківський район (1 місце), Кобеляцький (2 місце), Новосанжарський (3 місце).

Перетягування канату (8 команд): Кобеляцький район (1 місце), Новосанжарський (2 місце), Козельщинський (3 місце).

Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями і грамотами спортивної організації «Колос» у Полтавській області.


Автор: Роман МІЛЬКО, представник «Колоса»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 липня 2018, 12:03 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації