Вхід | Реєстрація

Від «Сузір’я» до «Чорбівських молодичок»

Від «Сузір’я» до «Чорбівських молодичок»

Чорбівський аматорський колектив на кожному концерті радує своїми виступами односельців. Цього разу місцеві артисти продемонстрували таланти на черговому Дні села.

Минулої суботи жителі Чорбівки відзначили День села. За традицією, святкову програму розпочали зі спортивних змагань. На місцевому стадіоні зібрались охочі позмагатись у футбольному турнірі.

Концертна програма проходила в будинку культури. Провели захід Олена Бондаренко і Юлія Дендеберя. Для односельців і гостів виступив жіночий вокальний ансамбль «Чорбівські молодички». «Молодички» виконали запальні українські естрадні та народні пісні. Крім вокального таланту, жінки продемонстрували ще й хореографічний. Також на заході виступили дуети Наталії Деменчук і Олени Рибалки, Дарії Бондаренко та Юлії Кияниці, Юлії Любивої та Юлії Шишацької, тріо Олени Гресь, Людмили Лаврик, Юлії Шишацької. Аліна Деменчук зачитала поезію односельців Наталії Лаврик і Людмили Гречкосій.

Сценка «Свекруха та невістка», у виконанні Вікторії Бандурки та Аліни Деменчук, подарувала глядачам багато позитивних емоцій. Дитячий танцювальний колектив «Сузір’я» довів, що юне покоління в Чорбівці теж дуже талановите.

З привітальним словом виступила сільський голова Любов Васюта. Зі святом чорбівчан поздоровив представник агрофірми «Добробут» Петро Лаврик і вручив директору клубу Юлії Шишацькій мікрофони для колективу художньої самодіяльності. Організатори подякували підприємцю Ігорю Бондаренку, який надав спонсорську допомогу для замовлення живої музики.

Після концерту всіх частували смачною юшкою, яку готувала Наталія Калюжна, Зоя та Олег Халяви, а також фірмовим кулішем за рецептом Валерія і Наталії Куржосів.

До речі, чорбівчани, які відвідують концерти, відмічають високий рівень підготовки місцевих артистів. Програма заходів завжди різнобічна: пісні, танці, гуморески, вірші. А від виступів вокальних і танцювальних колективів усі просто в захваті.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації