Вхід | Реєстрація

Кобелячанки перемогли в чотирьох номінаціях обласного конкурсу

Кобелячанки перемогли в чотирьох номінаціях обласного конкурсу

Представниць прекрасної статі визнали успішними аграріями, медиками, правоохоронцями і працівниками сфери обслуговування.

П’ятий рік поспіль Полтавська облдержадміністрація проводить конкурс «Успішна жінка Полтавщини». Конкурс відбувається в рамках упровадження державної політики у сфері забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків.

Успішних жінок обирали в 12 номінаціях. Участь у конкурсі взяли 28 претенденток на перемогу. Кобеляцький район представляли: голова фермерського господарства «Колос» Ірина Бабич, директор Білицької музичної школи Любов Бакшанська, методист, керівник гуртків Кобеляцького будинку дитячої і юнацької творчості Олена Білаш, капітан поліції, старший інспектор з режиму секретності Кобеляцького відділу поліції Людмила Домнич, викладач Кобеляцького аграрного ліцею Людмила Коротаєва та завідувач Красненським фельдшерсько-акушерським пунктом Юлія Тараненко. Чотири з успішних кобелячанок перемогли в цьому конкурсі.

У номінації «Працівник агропромислового комплексу» кращою визнано Ірину Бабич, успішним «Працівником правоохоронних, судових органів, юстиції та адвокатури» стала Людмила Домнич, серед «Працівників сфери обслуговування населення» першість отримала Людмила Коротаєва, а Юлія Тараненко — перша серед «Працівників охорони здоров’я».  Учасниць нагородили дипломами, квітами і пам’ятними подарунками.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 липня 2018, 17:39 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації