Вхід | Реєстрація

Сільраді Супротивної Балки подарували ноутбук і принтер

Сільраді Супротивної Балки подарували ноутбук і принтер

Оргтехніку працівникам органу місцевого самоврядування вручив доктор історичних наук Руслан Пиріг. Цей подарунок був приурочений до Дня села.

8 липня жителів і гостей Супротивної Балки зібрала приємна подія — День села. Урочиста частина проходила в сільському клубі. Організатором і ведучою заходу виступила голова сільради Людмила Лахно. Вона привітала односельців з черговим Днем народження, побажала їм здоров’я і достатку. Очільник сільради відзначила жителів Супротивної Балки, які в цьому році святкують ювілеї, та вручила їм подарунки. Найстаршій мешканці села Ніні Киричко у цьому році виповниться 90-то, а наймолодший Іван Романець зустрів свій перший День народження. Саме 8 липня 77‑мі іменини святкував Василь Суп’ящук.

Жителів Супротивної Балки приїхали привітати голова Новосанжарської районної ради Геннадій Супрун, керуючий виробничим підрозділом товариства «Добробут» Микола Воронько, доктори історичних наук Руслан та Олександра Пироги.

З нагоди відзначення Дня села Геннадій Супрун вручив грамоти вчителю початкових класів Супротивнобалківської ЗОШ Оксані Гужві та ветерану праці Марії Соповій. Сім’я Пирогів подарувала сільській раді ноутбук, принтер та свої книги в місцеву бібліотеку. До речі, Руслан Пиріг має звання професора, доктора історичних наук, академіка Української академії історичних наук, заслуженого діяча науки і техніки. Свої дитячі та юнацькі роки чоловік провів саме в Супротивній Балці.

Людмила Лахно подякувала гостям за привітання і передала короваї.

Концертну програму для супротивнобалківців підготували аматорський колектив «Берегиня» із села Озера Кобеляцького району та солісти народного оркестру музичних інструментів із Горішніх Плавнів.

Поруч із будівлею розгорнулося справжнє дитяче містечко. На малечу чекали гірки, батути, електроавтомобілі. Для всіх бажаючих працювала кухня на будь-який смак.

Ближче до вечора розпочалась святкова дискотека, що тривала майже всю ніч.

Голова сільської ради дякує за фінансову допомогу підприємцям Олександру Кобі, Олександру Китайгорі та агрофірмі «Добробут».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 липня 2018, 13:33 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації