Вхід | Реєстрація

Фуру не витягли навіть дві вантажівки

Фуру не витягли навіть дві вантажівки

21 липня на в’їзді в Кобеляки з боку дніпровського мосту сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій вантажного автомобіля, з’їхав на узбіччя але той несподівано зсунувся. Вантажівка в прямому сенсі слова зависла на кущах, що росли вздовж кювета.

 

Фуру спробували витягти за допомогою двох потужних самоскидів "Мерседес". Та під вагою вантажівки постійно рвалися троси. Фуру розвантажити теж не було можливості, оскільки в такому випадку автомобіль "скотився" б у кювет.

Фуру намагалися витягти на дорогу більше години, але старання водіїв не увінчались успіхом. У результаті автомобіль вигляли лише майже через добу після події.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 липня 2018, 13:35 | Кобеляки | Надзвичайне
1. Чудо Юдо / 29 липня 2018, 12:42
Тепер начальство може сміливо звітувати, що заросші по самі помідори узбіччя доріг - то є нова методика захисту автомобілів від злітання у кювет :)
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації