Вхід | Реєстрація

Навколо спортмайданчика реставрують огорожу

Навколо спортмайданчика реставрують огорожу

Паралельно проводиться підготовка основи поля для заміни штучного покриття.

Спортивний майданчик, який знаходиться в парку Богдана Хмельницького, побудували ще в 2005 році. За цей час на ньому відбулися десятки (якщо не сотні) турнірів, у яких зіграли щонайменше тисячу матчів. Тривалий період спортивна споруда була єдиною в Кобеляцькому районі. Згодом майданчики зі штучним покриттям з’явились у Біликах, Світлогірському, а в 2017‑му — у Канавах і Бутенках. За час свого існування кобеляцька спортивна споруда стала фактично непридатною для ігор. Металева сітка, якою огороджений майданчик, теж потребувала заміни.

Можливість замінити штучне покриття з’явилась у минулому році. Покриття могла придбати обласна рада. Та виявилось, що на спортивну споруду, яка перебуває на балансі дитячо-юнацької спортивної школи, відсутні документи. Відділ освіти звернувся до Кобеляцької міськради з проханням надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки. Виконком не задовольнив це прохання. 15 червня питання винесли на сесію і депутати надали відповідний дозвіл.

24 липня працівники будівельної організації розпочали реставрувати огорожу майданчика.

Коментар із цього приводу надала голова Кобеляцької райдержадміністрації Таміла Шевченко. Вона розповіла, що триває процес виготовлення документації на землю під спортмайданчиком. Споруду обстежила інвентаризаційна комісія районної ради. Її висновок: огорожа потребує заміни. Депутати райради виділили кошти на реставрацію огорожі і демонтаж старого штучного покриття. Орієнтовна вартість робіт складе близько 200 000 гривень. Нове штучне покриття має оплатити обласна рада.

Нагадаємо, що наприкінці червня на замовлення Кобеляцької міськради в парку Центральний, що біля центру культури і дозвілля, збудували міні-футбольне поле. Тепер міська влада очікує на штучне покриття.
Отож, можна сподіватись, що в цьому році у місті функціонуватимуть одразу два міні-футбольних поля: оновлене та новозбудоване.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 липня 2018, 14:45 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації