Вхід | Реєстрація

Вирішували питання життєдіяльності міста на 2010 рік

Минулої п’ятниці відбулася 39 сесія міської ради 5 скликання, до речі, першого в новому році. Цього разу засідання розпочалося незвично - з процедури нагородження почесними грамотами, подяками та грошовими преміями переможців загальноміського конкурсу «На краще оформлення фасадів та вітрин серед об’єктів торгівлі, ресторанного господарства, сфери побутових послуг, підприємств та установ м.Миргорода до Нового 2010 року».
А далі у ході сесійного засідання було затверджено план роботи міської ради на 2010 рік; внесено зміни у додаток №2 «Перелік об’єктів комунальної власності міста Миргорода, які підлягають приватизації у 2010 році» Програми приватизації об’єктів комунальної власності міста на 2010 рік, затвердженої рішенням 38 сесії міської ради 5 скликання від 11.12.09р.; внесено зміни до Переліку земельних ділянок, продаж та набуття права оренди яких здійснюється у 2010 році шляхом проведення земельних торгів (аукціонів).
Також відбулося затвердження Тимчасового положення про порядок проведення земельних торгів у м. Миргороді; присвоєння кадастрових номерів земельним ділянкам комунальної власності, на яких розташовані об’єкти нерухомого майна комерційного та промислового призначення; розглядалися питання про оренду та продаж земельних ділянок суб’єктам підприємницької діяльності, виготовлення та затвердження технічної документації на земельні ділянки, прийняття у фонд міської ради земельних ділянок, дозвіл на викуп, проведення експертної грошової оцінки, приватизацію земельних ділянок; докладно обговорювалися дії щодо впорядкування організації поховання, утримання кладовищ та надання ритуальних послуг у м. Миргороді. Були позитивно вирішені питання про дозвіл МК ЖЕУ на передачу в оренду нежитлових приміщень; про дозвіл МК ЖЕУ на списання автотранспортних засобів; про індивідуальне землекористування, розробку та затвердження технічної документації із землеустрою; про реорганізацію Територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян міста.
Депутатами міської ради були заслухані та обговорені й інші не менш важливі питання та депутатські запити і прийняті відповідні рішення.

Автор: Ольга ЧЕРКАСЬКА, газета «Миргород наш дім» №7


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 лютого 2010, 16:02 | Миргород | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації