Вхід | Реєстрація

У вирішальній грі «Зоря» поступається «Чистій Криниці»

У вирішальній грі «Зоря» поступається «Чистій Криниці»

Минулої суботи в Руденківці відбувся останній перенесений матч першого кола чемпіонату району з футболу. У домашньому матчі руденківська «Зоря» приймала драбинівську «Чисту Криницю».

Обидві команди борються за чемпіонство. На цю гру завітали багато гостей з різних населених пунктів району. Окремо варто відмітити делегацію зі Стовбиної Долини: Віталій Писаренко, тренер «Колоса», привіз штаб гравців і вболівальників. Із Дніпра приїхав Сергій Тютюнник, президент новосанжарського «Стандарту», якому також було цікаво спостерігати за грою, так як на базі «Зорі» формується кістяк районної команди.

Гра розпочалася позиційними атаками господарів. Драбинівці, у свою чергу, максимально захищались. Воротар Сергій Бурлаковський впевнено відбивав загрозу від своїх воріт. На 30 хвилині в одному з контрвипадів «Чистої Криниці» Антон Руденський зіграв на випередження воротаря і відкрив рахунок — 0:1. Зоряни пішли вперед більшими силами і на 40 хвилині лідер команди Олександр Писаренко зрівняв рахунок — 1:1. Увесь стадіон вибухнув оваціями, а господарі й далі не припиняли натиск на ворота драбинівців.

На 70 хвилині гравець драбинівської команди Олександр Синьовид з відскоку м’яча пробив, круглий від поперечини відскочив у ворота — 1:2. Основні сили командами були віддані, гра вирівнялась через кілька хвилин. «Чиста криниця» здобула право на штрафний удар, у якому Олександр подвоїв свій успіх. Гра закінчилась із рахунком 1:3 на користь «Чистої Криниці», а в Драбинівці в цей час розпочалося святкування Дня села.

Отож, спортсмени не засмутили в цей день своїх односельців і подарували важливу перемогу.
Паралельно цьому матчу в Драбинівці відбулася гра 1/8 кубка району з футболу, де «Чиста Криниця-2» приймала «Темп» із Сухої Маячки. Драбинівська молодь в домашньому поєдинку також подарувала радість уболівальникам, здобувши впевнену перемогу з рахунком 4:2. У драбинівців забивали Дмитро Матяшенко, Максим Рябуха, Костянтин Загорулько, Євген Таран.

 

У фіналі — «Козубівське» і «Полузір’я»

У неділю були зіграні матчі групового етапу кубка Новосанжарського району з футболу «Золоті обжинки» серед ветеранів 40+. Результати ігор: «Козубівське» — «Ворона» — 4:0, «Ветеран» — «Козубівське» –1:4, «Ворона» — «Ветеран» — 2:4, «Дружба» — «Полузір’я» — 1:2, «Колос» — «Полузір’я» — 3:6, «Колос» — «Дружба» — 2:8.

У фінал виходять «Козубівське» та «Полузір’я». Вирішальні поєдинки відбудуться 12 серпня.


Автор: Віталій Баранович, представник ВФСТ «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації