Вхід | Реєстрація

Із Ганжівки глину теж не вивозять

Із Ганжівки глину теж не вивозять

Схоже, що резонанс навколо видобування корисних копалин у Кобеляцькому районі призвів до певного результату. У всякому випадку, вивезення глини та піску із кількох кар’єрів призупинили.

Один із перших кар’єрів, які почали розробляти в ході будівництва автодороги Н-31 Решетилівка — Дніпро, розташований на території Золотарівської сільської ради, поряд із селом Ганжівка. Глину звідти вивозила техніка фірми «Альтком», що будує «розв’язку» на перехресті доріг Полтава — Олександрія та Решетилівка — Дніпро. У понеділок, 6 серпня, працівники «ЕХО» приїжджали на територію кар’єру. Жодних ознак виробничої діяльності нами помічено не було.

Золотарівський сільський голова Сергій Кобель підтвердив, що вже близько двох тижнів «альткомівці» глину не вивозять. Водночас він розповів, що в самої сільської влади особливих претензій до шляховиків не було. Кервіництво «Альткому» в цілому виконувало зобов’язання, взяті перед громадою Золотарівської сільради.

Сергій Кобель повідомив:

— У принципі, вони робили майже все, про що ми домовлялися. Так, рік тому засипали дорогу на одній з вулиць Ганжівки щебенем, а потім уклали туди зріз старого асфальту. Це — один кілометр вісімсот метрів. Двісті метрів не доробили. Купили вони насос на артсвердловину для потреб жителів цього ж села, уклали щебінь на дорозі до цвинтаря, що в Золотарівці, поставили футбольні ворота. Зроблено не все з того, що обіцяно, визнаю. Так, на вже згадане футбольне поле мали б завезти землю і вирівняти територію. Були й інші домовленості. Чи виконають їх? Сподіваюся, що це відбудеться. Зараз затишшя, ніхто нічого не робить, глину не вивозять.

Коли «альткомівці» відновлять свою діяльність, Сергій Кобель із зрозумілих причин розповісти не зміг.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 серпня 2018, 16:17 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації