Вхід | Реєстрація

Діло — труба

Діло — труба

Схоже на те, що навколо старезних газових труб, які кілька днів тому почали викопувати та вивозити з луків, що поряд із селом Лісне, може розгорітися немаленький скандал.

Про те, що з луків поряд із Лісним вивозять металеві труби, по яких колись здійснювалося транспортування газу, редакцію почали повідомляти ще в минулу п’ятницю. Коли ми прибули на місце, то побачили кілька десятків чоловіків, які вантажили труби на автомобіль. Нікого з них не знітила поява людей із фотокамерами. Один із чоловіків назвався Анатолієм Литвином, головою колишнього кооперативу, що займався підведенням газу до Лісного.

Анатолій Литвин пояснив:

— Оце немає чого робити ні вам, ні поліцейським. Їм я тільки-но пояснення давав. Ви ж бачите, ми ні від кого не ховаємося. Тому що нічого не крадемо, діємо законно. Я ці труби колись укладати в землю допомагав. Зараз їх замінили на пластикові. Старі металеві викопали. Вони тут уже давно лежать, ми їх, чесно кажучи, задовбалися охороняти. Зараз їх вивезуть на територію газової служби.

Здавалося б, усе ясно. Але події розвивалися. За цим фактом кобеляцькими поліцейськими було внесене в Єдиний реєстр досудових розслідувань кримінальне провадження.

А в ніч з вівторка на середу труби вивезли. Вивезли, нібито, уже співробітники поліції. Між тим, працівники газової служби повідомляють про те, що в рамках відкритого кримінального провадження Кобеляцький суд не задовольнив клопотання поліції про накладення на майно (труби) арешту.

У той же час, керівник Кобеляцького відділу поліції Володимир Федан стверджує, що його підлеглі діяли на законних підставах.

Звичайно, зараз ще дуже рано ставити крапки над «і» в цій історії. Але вже в наступному номері ми повідомимо про розвиток подій, надавши можливість висловитися представникам усіх зацікавлених сторін.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 серпня 2018, 10:30 | Кобеляки | Суспільство
1. Slavko / 17 серпня 2018, 12:10
Злочин злочином і злодій злодієм поганяє...
Яка брехня ! шахраі-варвари-злодії пат «полтавагаз» (кобеляки) 07.08.18р вдруге приїхали красти майно громади села лісне та сухинівка - просмолені труби, які вони замінили на дешеву, тоненьку пластикову, попередньо заздалегідь ходили по селу і збирали підписи дурних споживачів на якихось всраних актах передачі про те, що до газових стояків - то майно їхнє, потім незаконно викопали траншею (у травні-червні) бл. 2,5 км , на що є кримінальна стаття 239-1 кку, а тепер почали красти ті труби, а мєнти їх тупо віджали... Ось як це було : [ Лінк на www.facebook.com ] А справу відкрили невідомо про що, хоча мною подано кілька заяв про злочини - крадіжки... Посилання на www.facebook.com
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації