Вхід | Реєстрація

Срібні нагороди на літньому чемпіонаті з футболу

Срібні нагороди на літньому чемпіонаті з футболу

Кобеляцькі спортсмени, які представляли Полтавську область, посіли друге місце у змаганнях, що проходили на березі Чорного моря.

Наприкінці липня у місті Скадовськ Херсонської області відбулися фінальні змагання першості Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» із футболу серед спортсменів 2005 року народження. У цьому турнірі взяли участь збірні команди з восьми областей України. Колективи були сформовані зі спортсменів, які найкраще зарекомендували себе в групових етапах.

Полтавську область на цих змаганнях представляли кобеляцькі футболісти. Тренером команди був призначений Ігор Таранушич.

Крім кобелячан, у фінал пройшли збірні Луганської, Донецької, Запорізької, Херсонської, Львівської, Харківської та Одеської областей.

Згідно регламенту змагань, команди розділили на підгрупи. Підопічним Ігоря Таранушича протистояли запорожці, херсонці і луганці. У перших двох команд кобелячани виграли з рахунком 2:0, а останніх перемогли 2:1.

У фінал з підгрупи вийшли футболісти з Полтавщини та Луганщини. У іншій підгрупі кращими виявились донеччани і харків’яни.

Переможця змагань визначали за коловою системою. Команда Ігоря Таранушича обіграла 1:0 луганців та 2:1 харків’ян. Але, на жаль, хлопцям не вдалося пройти донецьких однолітків. Матч закінчився поразкою кобелячан 0:3.

Отож, за підсумками змагань, збірна Полтавської області виборола друге місце і отримала срібні нагороди.
Користуючись нагодою, Ігор Таранушич, від імені спортсменів та їх батьків, подякував за фінансову допомогу генеральному директору ТОВ «Агрофірма «Добробут» Андрію Березовському. Оскільки, завдяки його підтримці, команда гідно представила Полтавщину на змаганнях всеукраїнського рівня.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 серпня 2018, 14:20 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації