Вхід | Реєстрація

Дорогу в Нехворощі роблять, черга мостів — у вересні

Дорогу в Нехворощі роблять, черга мостів — у вересні

Активісти говорять, що дорогу почали ремонтувати після їх акції протесту. Голова РДА Сергій Бульбаха має іншу точку зору.

Газета «ЕХО» повідомляла про акцію протесту в Новосанжарському районі. Минулого тижня група жителів сіл Нехвороща, Соколова Балка та інших населених пунктів перекрили рух на автодорозі, вимагаючи пришвидшення початку її ремонту. Минув тиждень. Ми зателефонували до учасників подій та голови РДА Сергія Бульбахи, щоб дізнатися, чим закінчилася епопея із перекриттям дороги.

Говорить депутат Нехворощанської ОТГ Іван Геращенко:

— Наступного дня дорогу робити почали. Поки що в самій Нехворощі роблять. Бачу, що роботи ведуть одесити із фірми «Ростдорстрой». Я їх керівника знаю і бачив у Нехворощі. Як на мене, то роблять добре. Навезли величезну кількість асфальтного зрізу, обочини чистять на совість. Люди наші задоволені, ходять дивляться. От не знаю тільки, чи буде якісне покриття із того асфальтного зрізу. Будемо намагатися контролювати.

А ось голова Новосанжарської райдержадміністрації Сергій Бульбаха розповідає, що акція протесту ніяким чином не вплинула на початок дорожніх робіт у Нехворощі. Він розповів:

— Ще за чотири дні до проведення так званої акції протесту і мені, і голові ОТГ Мовчану було відомо, що наступного тижня дорогу в Нехворощі почнуть ремонтувати. У той день, а це п’ятниця, була підписана додаткова угода з фірмою «Ростдорсторой». У понеділок на рахунок шляховиків мав надійти авансовий платіж. І вони б спокійно приступили до роботи. Про все це ми намагалися розповісти людям. Але не всі чули. Або не хотіли слухати. Так, «на носі» вибори. Можливо, комусь захочеться начепити медальку і приписати собі неіснуючі заслуги щодо ремонту доріг. Хоча насправді зусиль докладають зовсім інші люди. І Новосанжарському району не потрібно скаржится на відсутність уваги щодо стану наших доріг. Так, зараз вони погані. Але їх десятиліттями не ремонтували. Зараз почали. Із 478 мільйонів гривень, виділених Полтавській області на проведення ремонту доріг, 63 мільйони будуть освоєні в Новосанжарському районі. Це 15 відсотків фінансування на всю область. І в наступні два роки нас увагою не обійдуть. Зробимо дороги, не за місяць, чи навіть рік, але зробимо.

Окрім того, у Фейсбуці Сергій Бульбаха повідомив, що оголошений тендер на ремонт багатостраждальних мостів. Під час телефонної розмови із цього приводу він висловив сподівання, що ремонтувати мости почнуть у другій половині вересня. А до середини жовтня всі ремонтні роботи на дорогах у Полтавській області закінчать.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 серпня 2018, 10:21 | Нові Cанжари | Суспільство
1. ЛУНА / 24 серпня 2018, 12:14
Ну когда шапками меряются общественные деятели дело привычное.Но вот главе госсадминистрации такое "меряние"совсем не идет к лицу.И про медальки звучит низко.Ясно что высокопоставленному лицу эти медальки заработать проще.И вообще плохо звучит то что люди которые вышли на протест(не всегда поддерживаю подобные меры).но все же,никак не причастны к началу ремонта.Это что,нам все равно на ваше мение?Разумно было бы сказать,что власть прислушалась к мнению людей.быстро нашла средства и начала работы.Вот тогда "медальки "были у власти в первую очередь.Но гордыня и высокомерие не позволяют.Плохо это.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації