Вхід | Реєстрація

ФК «Розсошенці» став переможцем п’ятої відкритої зимової першості

Футбольний клуб «Розсошенці» став переможцем п’ятої відкритої зимової першості Полтавського заводу медичного скла з міні-футболу. У фінальному матчі розсошенські футболісти переграли господарів турніру—команду ПЗМС.
Майже два місяці точилися баталії цього турніру. У команд навіть з’явилися міні-фан клуби, які запально підтримували своїх улюбленців. А на фінальних матчах взагалі яблуку ніде було впасти.
У третій лізі у фіналі грали “Авангард” з “Інваспортом”. І як футболісти «Інваспорту» не намагалися „зачепитися” за гру, в них це не вийшло. Авангардівці перемогли з рахунком 3:1. Третю сходинку посів ФК «Експерс», обігравши в матчі за 3 й 4 місце “Вердер-ПТМЗ” – 4:3.
Кращим бомбардиром у цій лізі став Олександр Верещака з „Інваспорту”. На його рахунку 30 забитих м’ячів.
У другій лізі тріумфували футболісти «Севільї». У фіналі вони перемогли «Алегро» 4:0. А «Чайка», перемігши «Стріт» з рахунком 3:2, стала третьою. Олексій Тарута з «Білала» з 30 забитими м’ячами став кращим голеадором.
Проте, найбільше інтриг було у фінальних матчах першої ліги. Адже переможець отримував усе: і славу, і гроші, і кубок. Тож і не дивно, що футболісти грали вкрай жорстко, навіть жорстоко. У матчі за 3 та 4 місце зійшлися «Дальні острови» з «Новим життям». За всі 50 хвилин гри переможець так і не виявився. Рахунок основного часу 3:3. Тому доля третього місця вирішувалася в серії післяматчевих пенальті.
І тут нервів виявилося більше в «Дальніх островів». Вони перемогли із загальним рахунком 6:5.
У фіналі ж грали ФК «Розсошенці» та господарі — команда ПЗМС. Цей поєдинок був досить драматичним для ПЗМС. Усе йшло до їх тріумфу. Вони першими й гол забили, і грали у більшості: гравець ФК «Розношенці» за другу жовту картку, побачив перед собою червону. Проте, господарям змагань це не допомогло. На останніх хвилинах гри, «Розсошенці» зрівнюють рахунок. І знову серія одинадцятиметрових. Футболісти з розсошенців били влучніше. Рахунок по пенальті  2:0 на користь «Розсошенців».
Після фінального матчу відбулося й нагородження. Всі переможці отримали свої призи, а команді «Розсошенці» вручили омріяний трофей.
Команди ж, які не дуже вдало виступили на цьому турнірі, отримають шанс реабілітуватися, адже шостій відкритій зимовій першості ПЗМС з міні-футболу бути.

Автор: www.ltava.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 лютого 2010, 16:34 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації