Вхід | Реєстрація

Вогонь знищує і сухостій, і будинки

Вогонь знищує і сухостій, і будинки

У період із середини липня і до 5 серпня на території Царичанського району сталося 6 пожеж.

13 липня о 17:45 до чергової частини рятувальної служби надійшло повідомлення про пожежу загального напівпричепа, яка сталася на автошляху Дніпро — Петриківка — Царичанка — Кобеляки — Решетилівка, на 65 кілометрі. Вогнем було знищено мішки з деревним вугіллям та напівпричіп. Пожежу погасили майже опівночі. До її ліквідації були задіяні 6 чоловік особового складу пожежної частини, 1 одиниця техніки та працівники «ФОП Шандиба». Причина пожежі встановлюється правоохоронними органами.

15 липня о 13:34 надійшло повідомлення про те, що за межами Могилева загорілася хвойна підстилка. Вогняна стихія знищила хвою на площі близько 0,015 гектара. Пожежу ліквідували особовий склад рятувальної частини та Царичанське лісництво. Причина встановлюється поліцією.

27 липня о 00:00 вогнеборці зафіксували вогняну стихію — зайнявся сінник у Могилеві, по вулиці Панікахи, 98. Через 50 хвилин пожежу погасили. Вогонь знищив стіни і покрівлю сінника на площі близько 25 квадратних метрів, сіно вагою близько 1,5 тонни, а також пошкоджено дошки і шифер сінника. Ймовірна причина — попадання блискавки.

31 липня пожежа сталася в Івано-Яризівці, по вулиці Яризівська, 8. Там загорівся житловий будинок о 13:19. Як згодом з’ясувалося, помешкання зайнялося через необережне поводження з вогнем сина власника. Пожежа знищила ліжко, шафу, речі домашнього вжитку, пошкодила стіни та стелю. Лише після 16:00 пожежу ліквідували.

3 серпня близько 22:00 на пункт чергової частини надійшло повідомлення про горіння сінника у селі Дубове, по вулиці Чкалова, 28. Вогонь знищив сіно врожаю цього року, близько 1,5 тонни, та декілька дерев’яних дощок. Постраждали стіни, підлога та перекриття сінника. Загасили вогонь о 22:13. Ймовірна причина пожежі — необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

5 серпня о 2:52 рятувальників повідомили про те, що по вулиці Центральній селища загорілося побутове сміття на площі близько 2 квадратних метрів. Ймовірна причина пожежі — необережне поводження з вогнем невстановленої особи (вільний доступ).


Автор: За інформацією Царичанської рятувальної служби


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 серпня 2018, 15:29 | Царичанка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації