Вхід | Реєстрація

Полтавських педагогів готуватимуть за інноваційними технологіями

Міносвіти затвердило екпериментальну Програму щодо підготовки педагогічних працівників за інноваційними технологіями на 2010-2015 роки. До участі в експерименті залучено 20 українських ВНЗ, в тому числі і Полтавський педуніверситет. Зокрема, на базі Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка студенти спочатку навчатимуться на обраних не педагогічних спеціальностях до здобуття рівня "бакалавр".
Потім, після вступу на програму підготовки спеціалістів чи магістрів, вони зможуть обрати ще й педагогічну спеціалізацію. Також планується запровадити "наскрізну" підготовку за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра в університеті за поєднаними спеціальностями, передбачивши здобуття за першою спеціальністю академічної і професійної освіти, за другою - професійної.

Автор: www.np.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 лютого 2010, 16:43 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації