Вхід | Реєстрація

Присів відпочити на мосту і звалився у воду

Присів відпочити на мосту і звалився у воду

Поліцейські розшукують безвісти зниклого жителя Писарівки, який, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, імовірно, втонув у річці Тагамлик.

Протягом минулого тижня до Новосанжарського відділення поліції надійшло 128 заяв і повідомлень. Із них 10 — про вчинені кримінальні правопорушення.

 

Із табору викрали банер, а з каси атракціонів — кошти

16 серпня до поліцейських зателефонував охоронець дитячого табору «Антей». Він розповів, що вночі невідома особа проникла на територію закладу і викрала банер з написом «Антей», чим спричинила матеріальну шкоду на 1280 гривень. За цим фактом проводиться перевірка. Вирішується питання про внесення правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» — карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Ще одна крадіжка цієї ночі сталася в Зачепилівці. Там пограбували будинок пенсіонерки, доки жінки не було вдома. Зловмисник віджав пластикове вікно і проник у приміщення. З будинку він виніс дві хутряні шуби і телевізор «Еленберг». Суму збитків жінка оцінила в 20 000 гривень. Вирішується питання про внесення правопорушення до Єдиного ЄРДР за частиною 3 статті 185 ККУ «Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому» — карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Та на цьому в минулий четвер крадіжки не завершились. На лінію «102» зателефонувала працівниця атракціонів, які знаходяться в Нових Санжарах, у парку «Перемоги». Виявилось, що невідома особа викрала з каси 550 гривень. На місце події виїхали співробітники відділення поліції. У ході проведення оперативно-розшукових заходів, правоохоронцям вдалося встановити зловмисника. Ним виявився 18‑річний житель одного із сіл району. Речові докази поліцейські вилучили. Юнаку «світить» покарання за частиною 1 статті 185 ККУ.

 

Безвісти зник чи втонув?

19 серпня до чергової частини Новосанжарського ВП надійшло повідомлення від жительки села Писарівка про те, що цього дня місцевий мешканець Віктор Науменко, 1943 року народження, пішов із дому та не повернувся. Чоловік був одягнений у сірі штани, білу сорочку, картуз.

Виїхавши на місце події, поліцейські дізнались, що востаннє зниклого бачили на мосту через річку Тагамлик. Він був напідпитку. Правоохоронці знайшли на споруді тапочки, картуз та речі особистої гігієни Науменка. Вони припускають, що чоловік, через погіршення стану здоров’я, упав із мосту і втонув. Для його пошуків залучать працівників водолазної служби. За цим фактом вирішується питання про внесення інформації до ЄРДР за ознаками частини 1 статті 115 ККУ «Вбивство» з відміткою «безвісти зниклий». Санкції статті передбачають позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.


Автор: За матеріалами Новосанжарського відділення поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 серпня 2018, 14:40 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації