Вхід | Реєстрація

На мотоциклах та з прапорами в руках

На мотоциклах та з прапорами в руках

У День Державного Прапора традиційний проїзд на двоколісних транспортних засобах повернувся на вулиці Нових Санжар.

Зранку 23 серпня біля будівлі Новосанжарської селищної ради починають збиратися мотоциклісти. Першим на потужному скутері приїздить народний депутат Андрій Река. Саме з його ініціативи десять років тому був заснований такий пробіг. Щоправда, кожен рік на нього збирались скутеристи. У такому форматі захід проходить уперше.

За півгодини тротуар перед адмінбудівлею займають близько двадцяти мотоциклів. Серед них і суперважкий байк, і спортивні моделі, і навіть чотириколісний квадроцикл. Поява потужних двоколісних транспортних засобів викликає неабияку зацікавленість у перехожих. Вони роздивляються мотоцикли і охоче фотографуються біля них. Хтось навіть припускає, що мотоциклісти чекають на приїзд бригади мобільного сервісного центру, яка проводить реєстрацію скутерів.

Працівники селищної ради виносять прапори і роздають їх водіям та їх пасажирам.

Андрій Река говорить, що участь у мотопробігу беруть усе ті ж жителі району, які їздили в День Прапора на скутерах. Тепер вони виросли і пересіли на швидшу і потужнішу техніку.

З приводу того, як нардепові вдалося зібрати таку кількість мотоциклістів, він пояснює, що нагадав про традиційний пробіг кільком знайомим, а далі спрацювало «сарафанне радіо».

О 10:00 учасники мотопробігу фотографуються на згадку. Чоловіки заводять своїх залізних коней і від’їжджають від селищної ради. На мотоциклах і з прапорами в руках вони об’їхали населені пункти, що входять до складу Новосанжарської громади.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації