Вхід | Реєстрація

Святковий турнір

Святковий турнір

40 учасників із Кіровоградської, Дніпропетровської та Полтавської областей взяли участь у турнірі ветеранів з настільного тенісу, присвяченому Дню Незалежності України.

Змагання проходять у спортивному залі Кобеляцького НВК №1, традиційно в серпні, уже сім років поспіль. І привертають увагу все більшої кількості любителів малої ракетки віком 35 років і старших.

На старті всі гравці були розподілені по семи групах. У подальшому результати виступів у групах враховувались при «посіві» учасників в олімпійській системі з розподілом усіх місць. Переможцями турніру стали кременчужани Дмитро Алєксєєнко, Олексій Шиндель та Сергій Смерчинський з Козельщини. Кращими серед кобелячан стали Сергій Покидько та Ігор Кузнецов — четверте і п’яте місце відповідно. Призери були нагороджені грамотами Федерації настільного тенісу Кобеляцького району і пам’ятними призами.


Автор: Борис АНДРОНОВ, головний суддя змагань


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 серпня 2018, 16:25 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації