Вхід | Реєстрація

У Полтавській області викрила наркоділка, який пропонував «співпрацю» поліцейському

У Полтавській області викрила наркоділка, який пропонував «співпрацю» поліцейському

У Диканьці чоловік запропонував співробітнику поліції спільно реалізувати канабіс. Про таку пропозицію правоохоронець повідомив працівникам внутрішньої безпеки НПУ. У помешканні зловмисника поліцейські вилучили чималу кількість конопель та оголосили йому підозру.

Отримавши незаконну пропозицію, співробітник поліції звернувся до Полтавського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України. Оперуповноважений розповів, що місцевий житель займається вирощуванням конопель. Для надійності та уникнення проблем з правоохоронними органами в майбутньому чоловік запропонував поліцейському бути «партнером» в реалізації наркотичних речовин.

За матеріалами УВБ НПУ детективи Слідчого Управління поліції Полтавської області розпочали кримінальне провадження.

Працівники внутрішньої безпеки НПУ та полтавської поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури області провели санкціонований обшук у помешканні наркоділка. Факти зберігання та реалізації мешканцем Диканьки наркотичних речовин підтвердились: під час заходів на території садиби чоловіка було виявлено кущі конопель, а також майже 2 кілограми сухої подрібненої сировини.

Наразі слідчими полтавської поліції фігурантові вже оголошено підозру за ч.2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч.2 ст.310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального Кодексу України.

Суд обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді домашнього арешту на 2 місяці. Зловмисникові загрожує до 7 років позбавлення волі.


Автор: Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 вересня 2018, 11:51 | Диканька | Кримінал


1. Slavko / 5 вересня 2018, 22:07
Головне, що мєнти ніколи не бідують: то хабаря їм пропонують, то бізнес, то звьозди дають за показуху. А там - і до пенсії недалеко...
2. Vlada82 / 6 вересня 2018, 13:58
Slavko, який же ви непостійний та суперечливий! Буквально вчора в одному з коментарів писали, що ви за націоналістів, «які завжди стоять у перших рядах боротьби за націю, за державу» (цитую ваші слова), і, сподіваюсь, проти наркоділків. А ще дорікали: «вас воно не хвилює: "моя хата зкраю", нехай хтось бореться, а я краще побазікаю, покритикую...». Так от, що конкретно ви зробили, аби викрити отих «ментів»? І де тут «ваша хата»? Як особисто боретеся з цим негативним явищем? Читаю в статті: «Отримавши незаконну пропозицію, співробітник поліції звернувся до Полтавського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України». І шо вам, Slavko, тут не так? Він неправильно вчинив? Кому конкретно дали «звьозди за показуху»? «Огласите весь список, пожалуйста», як казав один кіногерой. Чи для цього треба неабияку сміливість? Тоді ви або боягуз, або звичайнісінький бла-бла-бла… Борітесь «за державу» й далі, тільки вже видно, до чого ви доборолись і що нас чекає далі від такої вашої «боротьби».
3. Slavko / 6 вересня 2018, 18:14
2.Vlada82
«Як особисто боретеся з цим негативним явищем? »

Борюся, на скільки в мене вистачає сил та можливостей. Проти наркоділків пропоную боротися разом, сам за усе і за усіх я ж не зможу і чи потрібно?? Давайте не патякати одне на одного, а обміняємось контактами, інформацією і будемо діяти, якщо ви збираєтесь! Попередній коментар не потребує пояснень.
4. Beri Mor / 7 вересня 2018, 08:09
3.Slavko
«Борюся, на скільки в мене вистачає сил та можливостей. Проти наркоділків пропоную боротися разом, сам за усе і за усіх я ж не зможу і чи потрібно?? »

"Золотой ты человек,и слова твои золотые!Не жалеешь ты себя,все о народе думаешь!Отдохнуть тебе надо!":))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації