Вхід | Реєстрація

«Лідер-2006» стає призером міжобласних змагань

«Лідер-2006» стає призером міжобласних змагань

Лише єдина поразка завадила вихованцям Сергія Калитки посісти першу сходинку турнірки.
З 28 по 30 серпня в Царичанці проходив міжобласний турнір з футболу серед юнаків 2006-2007 років народження, присвячений Дню Незалежності України. У змаганнях взяли участь шість команд, які зіграли за коловою системою. Колектив Кобеляцької дитячо-юнацької спортивної школи представляли юнаки 2006 року, яких тренує Сергій Калитка.

Кобеляцька команда вдало виступила на цих змаганнях. Вихованці Сергія Калитки виграли 1:0 у господарів, 3:0 — у футболістів з П’ятихаток, 2:0 — у команди 2007 року з Новомосковська. Із суперниками з Петриківки кобелячани зіграли внічию. Лише прикра поразка в матчі з новомосковськими однолітками із мінімальним рахунком 0:1 завадила підопічним Калитки стати переможцями міжобласного турніру.

У результаті кобеляцький «Лідер-2006» посів 2 місце. Турнірну таблицю очолили царичанські футболісти, третіми стали представники Новомосковська. Кращим гравцем серед «лідерівців» визнано Сергія Котенка.


Автор: Руслан САБІРОВ, директор ДЮСШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 вересня 2018, 16:18 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації