Вхід | Реєстрація

У Будинку дитячої та юнацької творчості провели день відкритих дверей

У Будинку дитячої та юнацької творчості провели день відкритих дверей

Сьогодні на подвір’ї Будинку дитячої та юнацької творчості імені Миколи Касьяна відбулось подвійне свято — День відкритих дверей та представлення нового дитячого майданчика «Країна мрій».

В урочистостях взяли участь голова райдержадміністрації Таміла Шевченко, голова районної ради Володимир Кішінський, депутати районної ради Володимир Жуков та Анатолій Таранушич, громадськість.

Святкову програму розпочав Гімн Країни Творчості у виконанні вихованки вокального гуртка Інни Козько та викладача Андрія Уткіна.

Подорож до «Країни творчості», у формі якої був проведений захід, цікаво та захоплююче познайомила з творчими об`єднаннями, які цьогоріч працюватимуть в позашкільному закладі.

Постійний гість, добрий друг та почесний громадянин Країни Дитинства — голова РДА Таміла Шевченко у своєму виступі подякувала колективу дорослих і дітей Будинку творчості за активну участь в творчому житті рідного району. А також нагородила відзнаками тих, хто докладає чимало зусиль для розвитку позашкільного закладу.

Голова райради Володимир Кішінський у своєму виступі повідомив, що облаштування зони відпочинку для вихованців районного Будинку дитячої та юнацької творчості імені Миколи Касьяна «Країна мрій» стало можливим завдяки участі та перемозі даного проекту в обласному конкурсі «Бюджет участі» 2017 року. Його вартість склала 86800 гривень. Автором проекту виступила Олена Білаш, яка разом із дітьми подякувала голові обласної ради Олександру Біленькому (Oleksandr Bilenkyi) за співпрацю та надану можливість будь-кому із жителів нашого району реалізувати свої ідеї, спрямовані на розвиток рідного краю.

Директор Кобеляцького РБДЮТ Галина Сабадир запросила всіх бажаючих дітей приєднатися до творчого гурту та пообіцяла, що тут на них чекає безліч цікавого та пізнавального.

По завершенню заходу, ведучі запросили дітей і їх батьків у Будинок творчості для знайомства з різноманітними гуртками.


Автор: Прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 вересня 2018, 13:31 | Кобеляки | Культура та освіта


1. Beri Mor / 11 вересня 2018, 13:54
Імені Касьяна?Так це ж друг Кобзона,ще й кум через Слинька!Де патріоти?Розвалить негайно пам"ятник Костоправу!Де піп,в обконченій рясі?Кулічковський,"ату",собака!
2. orakul / 11 вересня 2018, 14:17
1.Beri Mor
«!Де патріоти?»

Ганьба патріотам! Касян був ще й депутатом совіцього Вєрховного Совєта. Ганьба. А скільки він вилікував москалів. Ганьба!
3. Selena2017 / 11 вересня 2018, 14:31
Як клоуни юродиві, чого хоч до дитинства чіпляєтесь? Не знаєте вже з якого боку дійсність кусати, отрута нутрощі переповнює.Замість порадіти : хоч щось та зроблено.

Змінено 11.09.2018, 15:03
4. Slavko / 11 вересня 2018, 16:12
Два шизофрена-дармоїди просто вже заждались чергової порції гречки, помиїв і лапші про вічний мир та ісконоє братерство. Тому, поки їх не почнуть годувати, будуть гучно кувікати, бекати і топтати своє ж лайно!
5. orakul / 11 вересня 2018, 16:25
3.Selena2017
«чого хоч до дитинства чіпляєтесь?»

Та того що від дитинства залежить бути країні чи ні. А дітям уже так голови запудрили, що вони вже не можуть атекватно мислити. І усі вчителі це починають бачити, але нічого не хочуть розуміти, бо більшсть із них - кастрюлеголові. Та й хто ж як не ви з самохіною обурювалися тут, що ніхто нічого не робить і не рятуеє країну. От ми з Берімором хоч щось та робимо, а ви й того не робите. Посилання на www.youtube.com
6. земеля / 11 вересня 2018, 16:25
Медики вне политики, а тем более Касьян , это святое. А кто воевал, тот подтвердит, что пленных тоже лечат. Даже на зоне если кто обидит медсестру то мало не покажется, таковы не писанные правила.
7. orakul / 11 вересня 2018, 17:55
6.земеля
«Медики вне политики»

Как вне политики? Разве депутат Верховного Совета СССР может быть вне политики? Мы же говорим не о Касяне-враче, а о Касяне-депутате. Это наши гаврылюки и парубии вне политики, они просто в деле и в бизнесе. А разве майданутая Богомолец тоже вне политики? Вообще-то Земеля, будь проще, тут Беримор просто прикололся а я ему подыграл. Конечно, Касян заслуженый товарищ, но алогизм свидомых шкалит. Когда им нужно, они использовали и Касяна и Кобзона, потом Кобзона лишили звания почетного гражданина города. Вот интересно знать, что бы Касян сказал по этому поводу, не как врач, а как человек.
8. Selena2017 / 11 вересня 2018, 17:58
5.orakul
«. orakul / сьогодні, 16:25»


Не відкидаю , що іноді в обох бувають тверезі думки, але це тАк рідко трапляється. А "робите " ви суцільну гидоту, якою країну не врятуєш. Бо зразка пришелепуватості , крім вас самих, годі й шукати, вона вся з вас випирає . Мабуть, уже й ті, що навіть лікнепів не відвідували, зрозуміли, що повороту до вчорашнього не буде. Яке там у вас адекватне мислення !!! Цвіль одна.А Земеля правду каже в цьому питанні.
Рятувати країну від таких як ви треба, це однозначно.

Змінено 11.09.2018, 18:01
9. Selena2017 / 11 вересня 2018, 18:04
7.orakul
«что бы Касян сказал по этому поводу,»


Мізки б пророку вправив, він був на все мастак.
10. Гнатович / 11 вересня 2018, 21:01
7.orakul
« Вот интересно знать, что бы Касян сказал по этому поводу, »

Касян сказал бы: " Слава Богу, шо я не дожив до цього йо@аного стыда, колы заурядный ремонт и обустройство детской площадки стало сверхсобытием районного масштаба"

Касян бы сказал: "Пи@арасы..."

И, возможно, напомнил бы землякам о построенном советской властью без помпы и шума огроменном центре мануальной терапии, который земляки-вандалы расхерачили до основания, без сожаления и раскаяния погубив дело его жизни.

"Сраные потомки" - сказал бы Касян...
11. Vlada82 / 11 вересня 2018, 22:45
8.Selena2017
«Рятувати країну від таких як ви треба, це однозначно.»

Пані богине Місяця, чи не богли б ви уточнити, що означають ці ваші наміри? Поставити orakulа до стінки, заслати на українські Соловки, посадити в темну "з конфіскацією майна і поразкою в правах", накласти цензуру на його коментарі або тавро "ворог народу" на нього самого, чи щось інше? І чи не здається вам, що ці наміри нагадують дії тих, кого ви так люто ненавидите і критикуєте, однак намагаєтеся їхніми методами позбутися ідеологічних опонентів?
12. Slavko / 12 вересня 2018, 17:57
8.Selena2017
«тверезі думки, але це тАк рідко трапляється. А "робите " ви суцільну гидоту, якою країну не врятуєш. Бо зразка пришелепуватості , крім вас самих, годі й шукати, вона вся з вас випирає . Мабуть, уже й ті, що навіть лікнепів не відвідували, зрозуміли, що повороту до вчорашнього не буде»

100%, 100% !!
13. Slavko / 12 вересня 2018, 18:01
11.Vlada82
«чи не богли б ви уточнити, що означають ці ваші наміри? Поставити orakulа до стінки, заслати на українські Соловки»

Я б вас обох заслав і негайно
14. Selena2017 / 12 вересня 2018, 20:41
11.Vlada82
«1. Vlada82 / вчора, 22:45»


Пане Влад, не уточнюватиму. Життя саме витягне вас із тещиної спідниці і змусить шукати загублену совість та не лукавити. А оті дітки, які підростуть, будуть людьми з зовсім інакшим світоглядом, без отієї цвілі, що нею трясете всім перед очі. Ви обидва і вам подібні вже будете для них смішні і непереконливі. Не пхаюсь у пророки, але - так буде!
15. Selena2017 / 12 вересня 2018, 20:45
12.Slavko
«2. Slavko / сьогодні, 17:57»

Дякую щиро.
16. antibloger / 13 вересня 2018, 08:16
13.Slavko
«13. Slavko / вчора, 18:01»

"Не можу ніяк зрозуміти, хочете поваги, при цьому несете постійну маячню і наполовину вигадану, наполовину перекручену беліберду ! Ви справді вважаєте, що вийти на майдан із мирним протестом - це незаконно!? А яка вона у вас та "юридична точка зору" на це? Наскільки я знаю, головний закон України - конституція це дозволяє..."- це цитата «людини» з ніком Slavko написана неділю назад! Отже, мають право на законний протест тільки ті, які поділяють думку Slavko, - всі інші вороги України і пропутінські "шпіони", так? По цей день не прочитав ні однієї «здравої» відповіді чому після майдану і реформ ми живемо все гірше і гірше? Кого за це потрібно відправити на Соловки, і чого це ні Selena2017, ні Slavko досі не зробили?
17. Slavko / 13 вересня 2018, 10:21
16.antibloger
«Отже, мають право на законний протест тільки ті, які поділяють думку Slavko, - всі інші вороги України»

16.antibloger
«чому після майдану і реформ ми живемо все гірше і гірше? Кого за це потрібно відправити на Соловки, і чого це ні Selena2017, ні Slavko досі не зробили?»

1) Ну чого б це ?? Будь-ласка, виходьте, протестуйте! Ваше право.
2) Чому ви так живете? - Тому що ви вибрали лапшу про "єдіний народ" і солодкий «рошен» про «мир» та "життя по-новому". Вже повторююсь, ніхто вам не винен крім ваших обранців - то ж уперед !!
18. antibloger / 13 вересня 2018, 10:37
17.Slavko
«17. Slavko / сьогодні, 10:21»

1. Напевне у Вас проблеми з логікою, та як Ваші коментарі протирічать один одному...
2. Цю владу привели з майдану Ви і ваші однодумці, а що Ви особисто не попали до корита та як Паршевлюк і інші, то це життя..., і не знімає з Вас і Ваших однодумців відповідальності за ті «покращення» після майдану, що є зараз! Для інформації: особисто не голосував ні за "єдіний народ" ні за солодкий «рошен», та як вважаю що це два клани однієї банди, а про Вікіпедію з визначеннями «революція» і «переворот» я вже писав...
19. Slavko / 13 вересня 2018, 10:38
16.antibloger
« і чого це ні Selena2017, ні Slavko досі не зробили?»

Шановний пане "antibloger", а чому ви досі нічого не зробили? З такими питаннями і провокаціями для вас точно ніхто нічого не зробить! Особисто для вас як і для всіх інших у мене пропозиція - що-небудь робити для того, щоб ми не жили гірше і гірше, але разом, бо якщо вам не набридне, то так і будемо звинувачувати одне одного, поки інші на цьому наживаються!
20. orakul / 13 вересня 2018, 11:40
Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
21. orakul / 13 вересня 2018, 11:45
14.Selena2017
«дітки, які підростуть, будуть людьми з зовсім інакшим світоглядом, »

Дітки, які підростуть, будуть бидлом, батраками. Уся молодь вже розїхалась батракувати і їм по барабану ця країна. Жоден із них не розуміє, що відбувається і розуміти не хоче. Більша половина діток мріє залишитися на чужині. На відміну від майдаунів, вони навіть ніяких планів чи іллюзій щодо цієї країни не виношують.
22. antibloger / 13 вересня 2018, 11:46
По перше - Ви мене не знаєте і не можете стверджувати, що я щось роблю, чи не роблю! По друге Ваша пропозиція була б слушною роки два, три назад..., коли Ваші однодумці користувалися всією повнотою влади, всіх хто був іншої думки клеймили ворогами народу (Vlada82 в коментарях до статті Парад вишиванок і нагороди військовослужбовцям досить влучно описала цю вакханалію...)! Тепер Ви пропонуєте робити щось РАЗОМ бо самі визнали - "щоб ми не жили гірше і гірше". Будемо робити вигляд, що все було та "як треба", ніхто не крав, не торгував зброєю, не брехав людям ,(а сам набивав кармани) і т.д і т.п.? І ще дозвольте запитати: так а хто "на цьому наживається"? Чи бува не ваші однодумці (всіх інших люстрували), які після майдану дорвалися до влади і враз забули свої обіцянки!
23. Selena2017 / 13 вересня 2018, 13:32
22.antibloger
«22. antibloger / сьогодні, 11:46»


Доросла людина, а в хованки грається. Так скімлити може тільки той, кому Майданом урвалася можливість паразитувати побіля будь-якої влади.

Змінено 13.09.2018, 13:34
24. antibloger / 13 вересня 2018, 14:03
23.Selena2017
«23. Selena2017 / сьогодні, 13:32 Вставити цитату»

Не паразитував при будь якій владі! Просто не терплю брехунів, які використали людей щоб прийти до влади, а самі за жадобою грошей продали не тільки совість! А ви напевне в Мінстеці на півставки працюєте? Без будь-яких аргументів захищати нинішніх, може або причетна до цього людина, або в якої відсутній зв’язок з реальністю!
25. Vlada82 / 13 вересня 2018, 20:48
14.Selena2017
«не уточнюватиму»

14.Selena2017
«шукати загублену совість та не лукавити»

Жаль, пані богине. Очевидно, сказати нічого. Чи не в тім ваше лукавство? Як до конкретики - так в кущі. Я розумію, що у вас давно якісь хворобливі фантазії. Не знаю, з якої ви спідниці визираєте на світ, але вам дуже хочеться бути наглядачкою чужої моралі, визначати, хто на долоні, а хто десь під спідницею, хто загнубив совість, а ви - прямо таки моральний авторитет. Сказано ж - богиня Місяця. Не старайтесь, життя вже показало, хто є хто. Вам би самій до Луни за порадою, а не комусь роздавати поради. Спочатку свою совість відшукайте, бо вже так насовістили, що далі нікуди, Україна аж стогне від подібних "пророків". Куди вже далі?
14.Selena2017
«Не пхаюсь у пророки»

Отож і не пхайтесь.
26. Vlada82 / 13 вересня 2018, 21:27
18.antibloger
«18. antibloger / сьогодні, 10:37»

Ви читаєте мої думки. Про себе можу сказати те саме. І не ждіть від самозакоханих "богинь Місяця" якихось детальніших пояснень, це марно.
20.orakul
«20. orakul / сьогодні, 11:40»

21.orakul
«21. orakul / сьогодні, 11:45»

Які здраві думки! На такі даже «богообраній» Селені важко заперечити якимось конкретним аргументом. Це самозакохані й замріяні люди, які не здатні відрізнити реалії від фантазії. Щойно мій чоловік прочитав усі коментарі і лише багатозначно запитав ніби сам у себе: інколи важко зрозуміти, що гірше - патріотизм деяких ідіотів, чи ідіотизм деяких патріотів? Я теж не знайшла, шо йому відповісти...
27. Vlada82 / 13 вересня 2018, 21:35
8.Selena2017
«"робите " ви суцільну гидоту»

8.Selena2017
«пришелепуватості , крім вас самих, годі й шукати»

14.Selena2017
«без отієї цвілі, що нею трясете»

23.Selena2017
«Так скімлити може тільки той, кому Майданом урвалася можливість паразитувати»

Вчитайтесь у манеру висловлювання цих псевдопатріотів. А я по своїй наївності вважала, що наріжний камінь справжнього патріотизму – це наявність власної внутрішньої культури. Визнаю, що помилялась. Треба ще так уміти ненавидіти своїх опонентів, називаючи їх пришелепуватими, і так любити саму себе, ховаючись за ніком богині Місяця. І при цьому ще комусь і дорікати, що "доросла людина, а в хованки грається". Отут весь розум і вся логіка. Факт "на лицо", як кажуть.
28. orakul / 14 вересня 2018, 11:12
27.Vlada82
«Вчитайтесь у манеру висловлювання»

Цитата из медицинского справочника. «Шизофрения – в переводе с греческого означает «расщепление души», или «расшепление психики». У человека больного шизофренией могут отмечаться дезорганизация мышления и речи, их необычность, слуховые галлюцинации, бредовые идеи. (Для улучшения жизненного уровня необходимо срочно подписать бумажку о вступлении в какой-то ЕС, после чего зарплаты и пенсии достигнут 1000 евро и все будут ходить в шароварах и вышыванках и только то и делать что кричать СУГС и радоваться, радоваться…)… сопутствует нарушение социального познания и параноидальная симптоматика, (непонимание происходящего и острое желание идти убивать москалив)… связанная с бредом и галлюцинациями (москали наступают, уже стоят за хатой, уже в огородах. Колонны танков окружили хату).» Где-то так. В скобках приведены мои дополнения. Посилання на www.youtube.com
29. Selena2017 / 14 вересня 2018, 12:11
27.Vlada82
«ховаючись за ніком богині»

Пане Влад, маєте можливість сховатися за ніком "янгол-вигнанець з раю". Це більше відповідає суті ваших думок і коментарів.
30. Vlada82 / 14 вересня 2018, 13:14
29.Selena2017
«маєте можливість сховатися»

Пані богиня, не буду вам давати якісь поради, це марно. Хоча на вашому місці я б звернулася до психолога, раптом допоможе після стаціонарного лікування у шостій палаті. Там ви не тільки інших богинь знайдете, а й Наполеона, Штірлиця, надуманого вами "пана Влада" і ще гурт подібних вам "янголів". Але то ваша справа - лікуватися чи прогресувати у своїх мареннях.
А коли серйозно, то вчора, почитавши отут всі коментарі, мій чоловік Сергій відшукав в Інтернеті дуже слушні роздуми Жванецького про розум і глупоту. Каже, це багатьох коментаторів стосується. Хочу навести мовою оригіналу, може хтось себе пізнає чи просто задумається. Особливо корисно це буде тим, хто бачить усіх на своїй долоні чи просвічує наскрізь, хто любить роздавати поради і робити якісь незрозумілі висновки:
«Ум — это не эрудиция, не умение влезть в любую беседу, наоборот, или, как сказал один премьер, отнюдь. Ум не означает умение поддерживать разговор с учеными. Если ты умный, ты поймешь, что ты ничего не понимаешь. Ум часто говорит молча. Ум чувствует недостатки или неприятные моменты для собеседника и обходит их. Ум предвидит ответ и промолчит, если ему не хочется это услышать. И вообще, ум что-то предложит.
Глупость не предлагает. Глупость не спрашивает. Глупость объясняет. И чаще всего – без аргументов. В общем, с умным лучше. С ним ты свободен и ленив. С дураком ты все время занят. Ты трудишься в поте лица. Он тебе возражает и возражает… Ибо он уверен! И от этих бессмысленных возражений ты теряешь силу, выдержку и сообразительность, которыми так гордился. С дураком ты ни в чем не можешь согласиться. И чувствуешь, какой у тебя плохой характер. Поэтому отдохни с умным! Отдохни с ним, милый! Умоляю!»
Читайте класику, друзі, й не виникатиме хворобливе марення на Місяць, як у деяких самозакоханих порадниць.

Змінено 14.09.2018, 13:14
31. antibloger / 14 вересня 2018, 13:17
29.Selena2017
«29. Selena2017 / сьогодні, 12:11»

Та наче ж Vlada82 позиціонує себе як жінка...? Або ж хтось щось знає, або ж в когось запаморочення, або ж комусь все рівно чи чоловік чи жінка ... Selena2017 та не беріть все так близько до серця це ж тільки форум...
32. Vlada82 / 14 вересня 2018, 15:14
31.antibloger
«або ж в когось запаморочення»

Не запаморочення, а психологічні збочення. І не моя в тому вина. Краще про це Луна розповість.
33. Selena2017 / 15 вересня 2018, 10:43
30.Vlada82
« Поэтому отдохни с умным! »


Дякую. Порада мимоволі мудра. Віднині не витрачатиму ні хвилини часу на багатоликого пустодзвона.
34. ЛУНА / 16 вересня 2018, 18:17
32.Vlada82
«Краще про це Луна розповість»

Хорошо !Множественные личности-характерный для шизофрении симптом,вернее не множественные личности ,а скорее наслоение разных характеров,моделей поведения,темперамента,без однозначной идентификации личности.Есть расстройство несколько иной природы,не менее сложное и для специалистов интересное,но более редкое.Диссоциативное расстройство идентичности.Это уже не наслоение,а паралельная жизнь личностей разного пола,возраста,даже разного умственного развития в одном теле.Практически фантастика,но научно доказанная.Есть еще иные очень интересные и крайне редкие психические отклонения,которые имеют симптоматику множественных личностей,но это разговор долгий.В данном форуме,мы чаще всего имеем депо с довольно распространенным и простым отклонением-фобией(боязнью).Все вот эти псевдонимы,старания изменить манеру общения и модель поведения,это ничто иное как фобия,боязнь быть разоблаченным и узнаным.Хотя здесь ,на форуме,поведение нескольких комментаторов развивалось иногда и по паническому и даже маниакальному типу.
35. земеля / 16 вересня 2018, 20:09
34.ЛУНА
«.Диссоциативное расстройство идентичности»


Я думаю что никто ничего не понял. Для нашей публики надо по простому и конкретно.
36. orakul / 16 вересня 2018, 20:30
35.земеля
«надо по простому и конкретно»

" эти псевдонимы,старания изменить манеру общения и модель поведения,это ничто иное как фобия,боязнь быть разоблаченным и узнаным..." "ЛУНА"!?
37. orakul / 16 вересня 2018, 20:42
Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
38. Седой / 16 вересня 2018, 22:04
Какие высокие материи обсуждаются... Боюсь даже вклиниться. Не пора ли обсудить октябрьское повышение цены на газ, правда всего на 23%. Наверное никто и не заметит. С очередной победой, дорогие товарищи, вернее господа. Про вышиванки не буду, скучно
39. orakul / 16 вересня 2018, 22:46
Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
40. Beri Mor / 17 вересня 2018, 07:49
39.orakul
« зачищают от населения землю.»

А землю від населення.Три дні тому порошенко продав Саудівській Аравії найбільший в Україні штучно збанкрутілий агрохолдинг "Мрія",якому належали сотні тисяч гектарів землі.А араби як і жиди,що схопили вже не відпустять.Слава майдану!
41. orakul / 17 вересня 2018, 13:01
40.Beri Mor
« продав Саудівській Аравії найбільший в Україні штучно збанкрутілий агрохолдинг "Мрія"»

Симолічно! Продав мрію пришелепуватих. Нех мріять. А про зачистку земель писати не можна, бач, адмін на сторожі. Безцензур називається.
42. orakul / 17 вересня 2018, 13:04
Араби різні бувають. Сауди повністю «свої» вони з жидами не воюють, тому вони, як кажуть, в тренді, в пошані, їх розкручують і дають жити на широку ногу. Інших арабів винищують, дискредитують, приносять їм демократію, а саудів не чіпають. Там же королівська диктатура, на площі людім голови відрубують і нічого, все як має бути.
43. Beri Mor / 17 вересня 2018, 14:05
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
42.orakul
«Там же королівська диктатура, на площі людім голови відрубують і нічого, все як має бути.»

За.їбісь.Херово хохол закультівірує ділянку під рис,або ішака не підмиє-"секір башка"!:))
44. orakul / 18 вересня 2018, 09:58
43.Beri Mor
«або ішака не підмиє-"секір башка»

Таки так і буде. Ще після першого майдану Борис Іліч Оліник пророче написав: "І наймуть нас гуманні чужоземці
Водить ослів на ранній променад.
Самі ж зведуть на нашім чорноземі
Новий Багдад."
Ну чим не пророк.
45. orakul / 18 вересня 2018, 10:00
Тут на Ехо є про те, що в Санжарах надумали памятник Олійнику поставити. Вірніше, не в Санжарах а в Зачепилівці, бо бояться на виду ставити. Поцреоти, блін.
46. ЛУНА / 18 вересня 2018, 16:01
45.orakul
«Тут на Ехо є про те, що в Санжарах надумали памятник Олійнику поставити. Вірніше, не в Санжарах а в Зачепилівці, бо бояться на виду ставити. Поцреоти, блін.
»

Так он вроде с Зачепиловки родом.И чего они боятся,кто их пугает?
47. orakul / 19 вересня 2018, 10:41
46.ЛУНА
«кто их пугает?»

Это надо их спросить. Думаю, тот кто не дает растиражировать его книжечку "В замкненому колі. Із окупаційного зошита". Вот этой самой книжечки все и боятся и ее нигде нельзя ни купить ни скачать в интернете. Понятно, на бумагу и печать нет бабок, хотя на войну есть. Ну так поставьте ее в интернете на сайте обласных литераторов, обл или райрады... Слабо?!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації