Вхід | Реєстрація

Біличани продовжують утримувати лідерство

Біличани продовжують утримувати лідерство

Спортсмени вчергове перемагають у наймасовіших змаганнях, що проходять в Кобеляцькому районі.
8 вересня на районному стадіоні «Колос» відбулася традиційна районна спартакіада з нагоди Дня фізичної культури та спорту. У ній взяли участь колективи фізкультури сільських громад з Бутенок, Вільховатки, Вітрової Балки, Дашківки, Дрижиної Греблі, Жуків, Іванівки, Озір, Підгори, Придніпрянського, Сухинівки, Червоних Квітів, Чорбівки, Шенгурів, Світлогірського, Біликів та аграрного ліцею. Спартакіаду провели працівники спортивної організації «Колос».

Програма змагань включала в себе легку атлетику (естафета 4х100), підтягування, гирьовий спорт, армспорт і перетягування канату.

Найшвидшими в легкоатлетичній естафеті стали спортсмени з Придніпрянського, які продемонстрували результат — 52,39 секунди. Друге місце посіла команда з Підгори (52,42), а третє виборов колектив із Озір (52,62).

У наступному виді змагань, підтягуванні на перекладині, третє місце зайняли біличани (49 підтягувань), друге — озеряни (51), а переможцями стали підгоряни (54).

У гирьовому спорті учасники змагалися у двох вагових категоріях: до 80 кілограмів та 80+. Найсильнішими гирьовиками визнано колектив із Озір, другий результат — у представників Іванівки, третій — у чорбівчан.

Армрестлери також боролись у двох категоріях: до 80 кілограмів та 80+. У підсумку, 2–3 місце поділили між собою рукоборці з Дашківки та Озір. Перемогла команда з аграрного ліцею.

Наприкінці спортивного свята команди випробували свої сили в перетягуванні канату. Як і в минулому році, за перше місце велась запекла боротьба між білицьким і озерянським колективами. У черговий раз біличани підтвердили своє лідерство в цьому виді змагань. Спортсмени з Вільховатки стали третіми.

Також до загального заліку районної спартакіади були зараховані результати, які команди досягли в пляжному волейболі, настільному тенісі та шашках. Змаганнях з цих видів спорту проходили 24 серпня.

Пляжний волейбол: Придніпрянське — 1 місце, Білики — 2‑ге, Вітрова Балка — 3‑тє.

Настільний теніс: Вітрова Балка — 1 місце, Білики — 2‑ге, Світлогірське — 3‑тє.

Шашки: Білики — 1 місце, Чорбівка — 2‑ге, Жуки — 3‑тє.

За підсумками набраних балів, перше місце у загальнокомандному заліку посіли спортсмени з Біликів, на другій сходинці — колектив із Озір, закривають трійку призерів представники Придніпрянського.
По завершенню спартакіади учасників і переможців привітали заступник голови Кобеляцької РДА Жанна Шевцова, заступник голови районної ради Оксана Гордійко, голова місцевого осередку спорторганізації «Колос» Віталій Детюк.

(Фото взяті із сайту Кобеляцької РДА)


Автор: Роман МІЛЬКО, представник спорторганізації «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 вересня 2018, 14:12 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації