Вхід | Реєстрація

Послуги «Укрпошти» дорожчатимуть у два етапи

Послуги «Укрпошти» дорожчатимуть у два етапи

Перший етап підвищення тарифів відбувся 10 вересня, а другий запланований із 1 січня наступного року.
Як повідомляється на офіційному сайті компанії, відповідне підтвердження «Укрпошта» отримала від Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв`язку та інформатизації.

Перший етап підвищення відбувся 10 вересня, а другий — з 1 січня 2019‑го.

З 10 вересня тариф на пересилку письмової кореспонденції (непріоритетний лист вагою до 50 грамів, базова величина) збільшився на 2 гривні, а на посилки без оголошеної цінності масою до 10 кілограмів у межах України в рамках послуги «Укрпошта Стандарт» — на 3,6 гривні.

З 1 січня наступного року тариф на пересилку письмової кореспонденції (непріоритетний лист вагою до 50 грамів, базова величина) збільшиться ще на 1 гривню, а на посилки без оголошеної цінності масою до 10 кілограмів у межах України в рамках послуги «Укрпошта Стандарт» — ще на 2,4 гривні. З 2019 року тарифи на пересилання відправлень вагою до 15 кілограмів у рамках послуги «Укрпошта Стандарт» в межах області складуть 45 гривень, по Україні — 51 гривню.

Тарифи на пересилання міжнародної кореспонденції та міжнародних посилок, а також тарифи на додаткові послуги при пересиланні відправлень «Укрпошта Стандарт» не змінюються.

Також Укрпошта з 10 вересня значно спрощує тарифікацію переказів та прийому платежів у неавтоматизованих відділеннях, вводячи фіксовану абсолютну комісію за кожний діапазон суми переказу/платежу. Для неавтоматизованих відділень тарифи на поштовий переказ (крім переказу післяплати) для фізичних осіб у відсотках від суми переказу становитимуть до 1 000 гривень включно — 19 гривень, понад 1 000 до 2 000 включно — 29 гривень, понад 2 000 до 3 000 включно — 39 гривень, понад 3 000 — 79 гривень.

Крім того, тарифи для неавтоматизованих відділень приймання платежів на користь юридичної особи складатимуть: до 1 000 включно — 7 гривень, понад 1 000 до 2 000 включно — 14 гривень, понад 2 000 — 19 гривень.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 вересня 2018, 09:54 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації