Вхід | Реєстрація

Ви нам — аванс, а ми вам — кредит

Ви нам — аванс, а ми вам — кредит

За минулий тиждень до чергової частини Новосанжарського відділення поліції надійшло 158 заяв та повідомлень. Із них 19 стосуються кримінальних правопорушень.

 

30 000 гривень у сараї

6 вересня до поліцейських звернулась жителька селища, яка виявила крадіжку в аптеці, де вона працює. Дівчина повідомила, що вночі невідома особа пошкодила віконну раму і проникла до приміщення медично-санітарного закладу. Зловмисник викрав із аптеки 6 000 гривень.

Цього ж дня крадіжку коштів виявила мешканка Давидівки. Зі слів жінки, вдень у її домогосподарство проникли злодії і викрали із сараю 31 000 гривень.

У вівторок поліцейські виявили групу осіб, які 25 серпня вчинили крадіжку з бару танцювального майданчика «Максимум», що працює в парку Перемоги. Виявилось, що троє юнаків, 1999, 2004 та 2005 років народження, котрі проживають у одному з сіл району, пошкодили вхідні двері кафе та викрали звідти алкогольні напої на 700 гривень.

 

Смерть через недбальство

Увечері 6 вересня, близько 20:30, житель одного із сіл Новосанжаркого району рухався автомобілем АЗЛК-2140 у напрямку автодороги Полтава — Олександрія. У районі Ємцевої Долини, на заокругленні дороги, він не обрав безпечної швидкості, не справився з керуванням і в’їхав у дерево.

Про дорожньо-транспортну пригоду чоловік не повідомив ні поліцію, ні медиків. Вдома стан його здоров’я погіршився і рідні викликали швидку допомогу. Родичі постраждалого водія пояснили фельдшеру, що травми чоловік отримав внаслідок падіння в погріб, а сам він від госпіталізації відмовився. Наступного дня, о 4:35, чоловік помер.

 

«Доступні» кредити не завжди є вигідними

Минулий четвер на номер 102 зателефонувала мешканка Нових Санжар. Зі слів жінки, днем раніше, близько 15:00, вона переглядала інтернет-сайти. На одному веб-ресурсі новосанжарка прочитала рекламу про доступний кредит, який можна отримати онлайн. Жінці сподобались умови і вона відправила заявку. Після цього оператор запропонував їй поповнити рахунок на суму 2100 гривень. Новосанжарка виконала цю вказівку. Та кредитні кошти їй не надійшли.


Автор: За матеріалами Новосанжарського відділення поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 вересня 2018, 17:02 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації