Вхід | Реєстрація

На капітальний ремонт селищних вулиць витратять майже мільйон

На капітальний ремонт селищних вулиць витратять майже мільйон

Ця сума залишилась на рахунках селищної ради як частина невикористаної минулорічної державної субвенції.

6 вересня відбулась тринадцята позачергова сесія Новосанжарської селищної ради, на якій затвердили статут спортивної школи і внесли зміни до Програми соціально-економічного розвитку селища.

Під час розгляду першого питання депутати змінили найменування закладу позашкільної освіти Новосанжарська районна дитячо-юнацька спортивна школа на ДЮСШ Новосанжарської селищної ради та затвердили його статут. Директором спортшколи залишився Юрій Стрюк.

Наступне питання стосувалось внесення змін до Програми соціально-економічного, культурно-мистецького розвитку та охорони навколишнього природного середовища.

Селищний голова Інна Коба пояснила:

— Для того, аби нам використати державну субвенцію, яка залишилась із минулого року, нам треба направити для коригування 65 000 із власного бюджету. Оскільки зайвих коштів немає, пропонуємо зменшити фінансування капітального ремонту вуличного водогону по вулиці Івана Носенка, що в Нових Санжарах. Загальна вартість будівництва — 400 000. Капремонт завершено. 65 000 планували витратити на облаштування дороги і відновлення щебеневого покриття. Ці роботи ми проведемо частково. Натомість отримаємо майже мільйон з держбюджету.

Згідно запропонованих змін, невикористану субвенцію спрямували на капітальні ремонти дороги в селищі по вулицях Незалежності, Центральній, Маджарянській, Ветеринарній, Степній, Польовій, Надії, Курортній та провулках Курортному, Ярмарковому.

А от капітальний ремонт тротуару по вулиці Шевченка, на який мали витратити 220 000 гривень, із цьогорічної програми виключили.

Також Інна Коба повідомила, що з нагоди відзначення Дня селища буде проведений традиційний конкурсу «Краща садиба», «Кращий багатоквартирний будинок», «Краща організація, підприємство, установа» та «Краща вулиця селища». Для участі в конкурсі запрошуються всі бажаючі. Для цього жителям Нових Санжар необхідно звернутися до депутата з виборчого округу. Селищні обранці теж визначаться зі своїми пропозиціями. Конкурсна комісія приймає письмові заявки до 15 вересня. Нагородження переможців відбудеться під час святкових заходів у неділю, 23 вересня.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 вересня 2018, 13:30 | Нові Cанжари | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації