Вхід | Реєстрація

На виконкомі селищної ради

На виконкомі селищної ради

На засіданні виконкому, яке відбулося минулої середи, розглянули 7 питань.

Спочатку члени виконкому заслухали директорів спортивних установ — ФСК «Мир» та ДЮСШ — про роботу своїх закладів. Зокрема, директор дитячо–юнацької спортивної школи Світлана Толошна повідомила загал, що в листопаді установа відзначатиме 40 років із часів заснування.

За період 2017–2018 років у спортивній школі культивуються три види спорту: волейбол (юнаки і дівчата) — 226 учнів, футбол — 150 учнів та баскетбол — 16 учнів. Спортсмени ДЮСШ постійно перемагають у районних, обласних змаганнях. Досить часто є учасниками всеукраїнських змагань і перемагають. З 1 вересня поточного року гравці продовжують відвідувати секції волейболу, футболу та баскетболу, але їхня кількість зменшується. Із проблемних питань, які назвала Толошна, — відсутність фінансування на транспортні послуги для підвозу спортсменів на виїзні матчі, а також питання щодо будівництва в районі спортивного залу розміром 18 х36 метрів, обладнання футбольного майданчика зі штучним покриттям, капітальний ремонт м’якої покрівлі даху та спортивного залу. У своїй промові доповідачка виразила сподівання на підтримку керівництва громади. А голова громади Геннадій Сумський, у свою чергу, зауважив до працівників ДЮСШ, щоб не ждали ювілейної дати, а вже зараз думати про ті недоліки, які є: готуватися, приводити все в належний вигляд, залучати спонсорів тощо.

У ході засідання членами виконкому було затверджено орієнтовний план заходів роботи на 4‑й квартал поточного року, та внесено зміни до складу посадових осіб, яким надаються повноваження на складання протоколів про адміністративні порушення.

Юрій Липка інформував присутніх про роботу із сім’ями, які опинились у складних життєвих обставинах. Під соціальний супровід взяли дві сім’ї, які проживають у Новостроївці і Преображенці. Зі слів Юрія Борисовича, сім’ю з Кущівки обставини потребують поставити на облік, дві — зняти із соціального супроводу. А 4 сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах, зняли з обліку, у зв’язку з подоланням таких обставин. З приводу цього затвердили протокол.

На засіданні виконкому прийняли рішення надати матеріальну допомогу 17 громадянам. Також розглянули заяви громадян, у яких було прохання надати дозволи на збирання хворосту, на знесення житлових будинків, уточнення і присвоєння адресного номера.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 вересня 2018, 17:28 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації