Вхід | Реєстрація

У серпні одружилося найбільше молодят

У серпні одружилося найбільше молодят

У останній літній місяць 13 пар одружилися в Новосанжарському районному відділі державної реєстрації актів цивільного стану.

За інформацією начальника відділу ДРАЦС Тетяни Пудло, протягом літа в районі народилось 45 немовлят. Найменше дітей на світ з’явилось у червні — сім хлопчиків і 4 дівчинки. Протягом двох інших місяців зафіксована однакова кількість новонароджених — 17. Щоправда, у липні дівчаток було 9, а в серпні — 8. Найчастіше для своїх синів батьки обирали імена: Богдан і Тимур, а для дівчаток — Софія, Вікторія. Хоча обирали дорослі і рідковживані: Даніїл, Марк, Трофім, Демід, Ренат; Раміна, Ніколь, Жасмін, Далія.

— Неврожайним червень був і на шлюби, — говорить Тетяна Пудло. — Лише 8 пар стали на весільний рушник. У середині літа одружились 10 пар, а наприкінці — 13.

У липні був зафіксований і своєрідний антирекорд. Протягом місяця розлучились 16 пар. Тобто, на 6 більше, ніж виявили бажання створити сім’ю. У серпні зафіксовано 14 розірвань шлюбу, а в червні — 6.

Невтішною виявилась статистика щодо смертності. За три місяці в останню путь провели 143 жителів району. Якщо в червні найменше народжувались і розлучались, то померли аж 54 особи, що на 11 більше, ніж наприкінці літа.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 вересня 2018, 09:19 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації