Вхід | Реєстрація

Жителям селища доведеться запасатись алкоголем удень

Жителям селища доведеться запасатись алкоголем удень

Оскільки реалізацію алкогольних напоїв у нічний час доби на території Царичанської громади можуть заборонити.

19 вересня відбулася 40 сесія Царичанської селищної ради. На неї зібрались 15 із 26 обраних депутатів. Під час сесійного засідання селищні обранці розглянули вісім питань.

Депутати затвердили вартість навчання у комунальному підприємстві «Царичанська школа естетичного виховання». Починаючи з цього навчального року, бажаючі навчатись класичному й естрадному співу платитимуть у місяць 150 гривень. Стільки ж коштуватимуть заняття на фортепіано та електронному клавішному інструменті. Для майбутніх майстрів образотворчого мистецтва вартість навчання становитиме 140 гривень, для бандуристів — 100.

Також присутні обговорили проект рішення «Про обмеження продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових на території Царичанської селищної ради». Згідно з проектом, пропонується із 1 січня наступного року на території громади заборонити продаж алкоголю з 22:00 до 7:00 у стаціонарних об’єктах торгівлі, магазинах з кафетеріями, малих архітектурних формах, об’єктах дорожнього сервісу (у тому числі комплекси АЗС), за винятком закладів ресторанного господарства. Власників закладів торгівлі та об’єктів дорожнього сервісу зобов’яжуть забезпечити наявність інформаційних табличок про обмеження продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових у години, визначені рішенням.

До 19 жовтня жителі громади можуть подати в паперовому вигляді свої зауваження та пропозиції щодо рішення за адресою: Царичанка, вулиця 14 Гвардійської дивізії, 10, 2‑й поверх, Олексій Марчук або за телефоном: (05690)3–18–27.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 вересня 2018, 12:28 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації