Вхід | Реєстрація

Наталія Могилевська приїжджала з концертом у Дрижину Греблю

Наталія Могилевська приїжджала з концертом у Дрижину Греблю

Виступ народної артистки замовила керівник місцевого сільськогосподарського товариства.

Уже кілька років кожна громада в Кобеляцькому районі активно відзначає дні населених пунктів, що входять до її складу. На цих заходах традиційно виступають артисти різної величини. Одні сільські ради обходяться концертами за участі місцевих талантів, інші запрошують районних чи обласних «зірок». Трапляється, що для привітань замовляють навіть народних артистів.

Відлік можна починати з 2008 року. Саме тоді перший справжній фурор викликав виступ гурту «Ненсі», яких запросили на День міста в Кобеляки. Щоправда, у 2017‑му гурт «Авіатор» публіка зустрічала теж дуже тепло.

Та не менш зіркові й відомі виконавці два роки поспіль виступають у Дрижиній Греблі. Їх концерти відбуваються завдяки керівнику товариства «України» Зіні Норці. Саме вона бере на себе всі фінансові витрати. У минулому році жителів Дрижиної Греблі з Днем села вітала Катерина Бужинська. 22 вересня до них приїхала Наталія Могилевська.

Цього вечора Дрижина Гребля стала центральним населеним пунктом відразу кількох районів. Адже подивитись на народну артистку і послухати її виступ з’їхалися жителі Кобеляцького, Козельщинського і Новосанжарського районів. Автомобілі зайняли майже всі вулиці села, а поряд зі сценою зібрався кількатисячний натовп.

Наталія Могилевська виконала добре відомі свої пісні, спілкувалась із публікою, жартувала, передавала вітання кобелячанам від свого гітариста Сергія Підкаури. Разом із нею співали більшість присутніх. На завершення виступу артистки, на сцену піднялась Зіна Норка і вручила їй великий букет троянд, після чого в небо запустили святкові феєрверки. Частина глядачів відзначили, що таких салютів не замовляють навіть у Полтаві.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 вересня 2018, 14:16 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації